Yardım rx 7600xt 16gb için acil yardım lazım

Thadox

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
703
PNY RTX 3060TI 8GB ekran kartım bozuldu tamir edemediler 3 aydır. Değişim önerdiler.
Powercolor RX 7600 XT 16GB ile ücretsiz değişim sundular. Sizce kabul edeyim mi? Bilenler rehberlik ederse çok sevinirim hem kart için hem marka için.

4060 ti iste.Senin kartının muadili o.Vermezlerse 7600 xt'yi al.O da mantıksız değil.

4060 ti iste.Senin kartının muadili o.Vermezlerse 7600 xt'yi al.O da mantıksız değil.
4060 ti için 5600₺ istediler. Garanti dışı olduğu için teknik servise yolladım özel bir servis bu.

4060 ti için 5600₺ istediler. Garanti dışı olduğu için teknik servise yolladım özel bir servis bu.
kabul et geç o karttan randıman alamazsın sürekli sürekli bozulur gereksiz risk

Garanti dışı özel servis neden değişim yapıyor onu anlamadım

bu arada başka firma açtıysa o değişimi de alamaya bilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garanti dışı özel servis neden değişim yapıyor onu anlamadım
bende anlamadım :D garantiden sonra başka yere vermiş galiba

İki kartın gücü nerdeyse birbirine eşit, oyun performansında yer yer 3060 ti, yer yer 7600xt geçiyor özellikle fazla vram kullanan oyunlarda 7600xt vram avantajından dolayı öne geçiyor . Ve 7600xt nin vrami fazla olduğu için daha uzun ömürlü. Fakat rtx vs kullanıyor isen iş farklı.

Ben olsam kabul ederdim

bu arada başka firma açtıysa o değişimi de alamaya bilirsin

bende anlamadım :D garantiden sonra başka yere vermiş galiba
Garanti kabul etmedi özel servise yolladım

kim diyor değişim diye ve özel servis kim :*
Yüksek voltajdan dolayı vramler zarar görmüş. Bi kaç sefer tamir edip yolladılar her seferinde yine bozuldu aynı şekilde. 26 Aralıktan beri durum bu. Teknik servis adı tka bilişim.

3 aydır uğraştılar en son bunu sundular. Dediklerine göre müşteri memnuniyeti için.

FYBrD8sWYAAgYCd.jpg

Hemen al gitsin 7600 xt'yi

Yüksek voltajdan dolayı vramler zarar görmüş. Bi kaç sefer tamir edip yolladılar her seferinde yine bozuldu aynı şekilde. 26 Aralıktan beri durum bu. Teknik servis adı tka bilişim.
Neyse ben br çöpüm anlamadım özel servis neye göre değişim yapıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,924
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri