olabildigince ekran kartini zorlayabilecek oyunlar oynucam yeni nesil oyunlardanNe tür oyunlar oynadığına bağlı. Dlss vs açacak mısın? Eğer sürekli açık oynayacaksan 4060ti tercih et, fakat bir çok nvidia kullanıcısı görüntüyü bozduğu, netliği azalttığı için oyunda dlss desteği olsa bile açmıyor. Benim tercihim 7700xt olurdu saf güç benim için hepsinden daha önemli.
manyak bir sey zaten ryzen 5 5600 oldugu icin ve 1080p monitorum oldugu icin biraz bottleneck sorunu yasayacagimi dusunuyorum1 ay önce 7800xt aldım battle grounds, fps, hikayeli oyunlada fps sorunu yaşamadığım için hiçbir teknoloji kullanmama gerek kalmadı, kartın saf gücü yetiyor.
7700XT dlss açısından 4060 dan daha iyi bir kart eğer sadece oyun için kullanacaksan Amd tarafından git dostum.Ikisini de arastirdim tam bu iki ekran kartina yetecek bütçem var RX 7700 XT'yi almak istiyorum daha iyi performans veriyor fakat arkadaslarim yazilim acisindan RTX daha iyi onu al diyorlar kararsiz kaldim siz ne dersiniz?
Eğer ilerde işlemciyi de değiştireceksen sorun olmaz. Almışken iyisini al uzun süre kullan.manyak bir sey zaten ryzen 5 5600 oldugu icin ve 1080p monitorum oldugu icin biraz bottleneck sorunu yasayacagimi dusunuyorum