Rx 7700xtyi iptal edip b580 mi alsam? ACIL ÖNERI LAZIM

MxBhn

80+
Reaksiyon skoru
3
Ben bugün Trendyoldan 19.5kya rx 7700xt aldım, şu an fark ettim ki b580 çok yakın performans sergiliyor, 5600g işlemcim 16gb ram ve 650w psu var. Ne yapsam? Lütfen acil cevap verin kargoya verilmeden iptal edeyim iptal etmek deyiyorsa. Ama işte acil gelmesini istiyorum, zaten yaz bir kaç güne bitiyor. çok büyük bir enayilik mi yapıyorum? internette 15k hatta 13kya b580 buldum :(

Ben bugün Trendyoldan 19.5kya rx 7700xt aldım, şu an fark ettim ki b580 çok yakın performans sergiliyor, 5600g işlemcim 16gb ram ve 650w psu var. Ne yapsam? Lütfen acil cevap verin kargoya verilmeden iptal edeyim iptal etmek deyiyorsa. Ama işte acil gelmesini istiyorum, zaten yaz bir kaç güne bitiyor. çok büyük bir enayilik mi yapıyorum? internette 15k hatta 13kya b580 buldum :(
İptal edilip b580 alınıp işlemci upgrade ederdim ben.

geçen hafta 9800 liraya sıfır aldık arkadaşa b580 i

Aynı performansa sahip olmalarına rağmen kartlar pahalıdan ucuza Nvidia - AMD - Intel diye gider. Aynı performansı versinler Nvidia da AMD de Intel de alıcısını bulur. Millet Wattman vs. almayayım diye AMD bile almayıp fazladan ödeyip Nvidia alıyor. Bence Intel kart alınmaz. Kim ne derse desin.

Arc 750 kullandım hiç ama hiç memnun deilidim, ,intel ekran kartı piyasasından çekildi diye hatırlıyorum aynı zamanda ne akdar mantıklı tartısılır

B580'nin dengi 7700XT değil 7600XT iptal etmelik bi durum yok he illa başka kart alıcam dersen git 9060XT 16GB al.

B580'nin dengi 7700XT değil 7600XT iptal etmelik bi durum yok he illa başka kart alıcam dersen git 9060XT 16GB al.
Iptal etmiyeyim o zaman? Ssdye aslında bi upgrade lazım gibime geldi 512 gb. Başka bir kart almak istemiyorum çünkü trendyoldan param geri karta gelenedek zaten bi 3 5 gün falan geçer.. Ama işte kendim internetten kazandığım paranın yarısıyla aldım yani işte aradaki 7k lık fark az değil. Diğer yarısı altında birazıda kriptoda o yüzden onları kullanamıyorum.

yukarda dedikleri gibi önce sağlam işlemci yap ilerde ekran kartı uprage yaparsın.

İptal edilip b580 alınıp işlemci upgrade ederdim ben.
Ben iptal etsem 7kya ssd veya rami upgradelerdim valla, işlemciden gayet memnunum.
yukarda dedikleri gibi önce sağlam işlemci yap ilerde ekran kartı uprage yaparsın.
anlamadım işlemcide ne varki? Zaten benim ekran kartım yok apu sistem bu. ekran kartı upgradei falan değil bu yani alacağım ilk ekran kartı.

Ben iptal etsem 7kya ssd veya rami upgradelerdim valla, işlemciden gayet memnunum.

anlamadım işlemcide ne varki? Zaten benim ekran kartım yok apu sistem bu. ekran kartı upgradei falan değil bu yani alacağım ilk ekran kartı.
İşlemcin yeter. B580 alicaksan o kart ne kadar güçlü işlemci varsa o kadar iyi performans veriyor. Ondan diyorlardır

İşlemcin yeter. B580 alicaksan o kart ne kadar güçlü işlemci varsa o kadar iyi performans veriyor. Ondan diyorlardır
Anladım. Zaten alıcam demedim 7700xt aldım iptal edip daha ucuza b580 mi alsam dedim de işlemci upgradelemekde gerekiyorsa 7700xtyi iptal etmeye gerek yok her halde?

Ben bugün Trendyoldan 19.5kya rx 7700xt aldım, şu an fark ettim ki b580 çok yakın performans sergiliyor, 5600g işlemcim 16gb ram ve 650w psu var. Ne yapsam? Lütfen acil cevap verin kargoya verilmeden iptal edeyim iptal etmek deyiyorsa. Ama işte acil gelmesini istiyorum, zaten yaz bir kaç güne bitiyor. çok büyük bir enayilik mi yapıyorum? internette 15k hatta 13kya b580 buldum
7700XT Daha iyi olur ama bence değiştirmene gerek yok ama keşke Trendyol yerine daha güvenilir distribütörden alsaydın.

Geri