Rx 7700xtyi iptal edip b580 mi alsam? ACIL ÖNERI LAZIM

Çok pahalı almışsınoz bir kaç k ekleyip 7800xt bulunurdu

7700XT Daha iyi olur ama bence değiştirmene gerek yok ama keşke Trendyol yerine daha güvenilir distribütörden alsaydın.
Aileme göre en güvenli site trendyol :) O bir yana teknosanın sitesinde aynı mağaza satıyordu ve trendyolda daha ucuzdu.
Çok pahalı almışsınoz bir kaç k ekleyip 7800xt bulunurdu
Dün akakçede en ucuz onu gösteriyordu şimdi baktım n11de 18.900e varmış. Açıkcası aradki fark iptal ettirilecek kadar değil gibi. Ailem zaten 20k üstüne çıkmamada izin vermiyordu. 7800xt evet daha iyide ailem 20 üstüne çıkmama izin vermemesinden dolayı böyle oldu. Zaten ondan fazlada param yoktu diğer paralım kriptoda ve çekemiyorum. 12gb vram ama gene az değil bence, 16gb vram gerçekten lazım mı?

Aileme göre en güvenli site trendyol :) O bir yana teknosanın sitesinde aynı mağaza satıyordu ve trendyolda daha ucuzdu.

Dün akakçede en ucuz onu gösteriyordu şimdi baktım n11de 18.900e varmış. Açıkcası aradki fark iptal ettirilecek kadar değil gibi. Ailem zaten 20k üstüne çıkmamada izin vermiyordu.
Yani aslında fark var fakat siz bilirsiniz ne diyim

Ben bugün Trendyoldan 19.5kya rx 7700xt aldım, şu an fark ettim ki b580 çok yakın performans sergiliyor, 5600g işlemcim 16gb ram ve 650w psu var. Ne yapsam? Lütfen acil cevap verin kargoya verilmeden iptal edeyim iptal etmek deyiyorsa. Ama işte acil gelmesini istiyorum, zaten yaz bir kaç güne bitiyor. çok büyük bir enayilik mi yapıyorum? internette 15k hatta 13kya b580 buldum :(
İptal edersen 9060XT veya RTX 5060 al.

Dün akakçede en ucuz onu gösteriyordu şimdi baktım n11de 18.900e varmış. Açıkcası aradki fark iptal ettirilecek kadar değil gibi. Ailem zaten 20k üstüne çıkmamada izin vermiyordu.
İnce hesapta 18.500 civarı satılıyor yanlış görmediysem o yüzden dedim. Trendyoldan bedava olsa hiçbir elektronik ürün almam.

Yani aslında fark var fakat siz bilirsiniz ne diyim
Fiyatı diyorum rx7800xt ile fark var biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnce hesapta 18.500 civarı satılıyor yanlış görmediysem o yüzden dedim. Trendyoldan bedava olsa hiçbir elektronik ürün almam.
Evet ya ordan biraz gitti ama yapıcak bir şey yok...

7700XT güzel kart değişime gerek yok hayırlı olsun.

Fiyatı diyorum rx7800xt ile fark var biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet ya ordan biraz gitti ama yapıcak bir şey yok...
siz bilirsiniz 7700xt kötü değil

18K ya 9060XT varken asıl bence iptal edilmeli FSR4 var yeni kart ve daha ucuz 7700xt den nerden baksan her türlü iyi. FSR3 kullanılabilir bile değil FSR4 yanında

En son senua helal blade oynadım kartta kaplamlar çamurdu fazla isiniyordu
2,3 oyun dışında sorun yok ki. Hell blade 1 bende oynadım sorun yaşamadım. Isınma 82 Maks gördüm.2 ci oyundan bahsediyorsaniz o kart yetersiz zaten. 1 2 oyun için kötülememek lazım.

Ben bugün Trendyoldan 19.5kya rx 7700xt aldım, şu an fark ettim ki b580 çok yakın performans sergiliyor, 5600g işlemcim 16gb ram ve 650w psu var. Ne yapsam? Lütfen acil cevap verin kargoya verilmeden iptal edeyim iptal etmek deyiyorsa. Ama işte acil gelmesini istiyorum, zaten yaz bir kaç güne bitiyor. çok büyük bir enayilik mi yapıyorum? internette 15k hatta 13kya b580 buldum :(
b580'i bilemem ama 8gb 9060xt'nin 15-17 bin. 16 gb'nin ort. 18-22k'ya alınabildiği yerde hatta 7800xt 21k alınabiliyorken 7700xt'ye neden 19,5k para verirsin ki ?

Aynı performansa sahip olmalarına rağmen kartlar pahalıdan ucuza Nvidia - AMD - Intel diye gider. Aynı performansı versinler Nvidia da AMD de Intel de alıcısını bulur. Millet Wattman vs. almayayım diye AMD bile almayıp fazladan ödeyip Nvidia alıyor. Bence Intel kart alınmaz. Kim ne derse desin.
wattman tarih öncesinde kaldı

Geri