Neler Yeni

RX 7800 XT ve Ryzen 5 7500F alınır mı?

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Kaan

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Göksel
knk şuan benim pc de amd
FAKAT
Şuana kadar far cry 6 fs3 açık kalma sorunu
gta 5 gece fps düşme sorunu
directx 9 oyunlarının kasma sorunu
bunlar bile yeter bence
bende amd kullanıyorum 6700xt dediğin oyunların hepsini oynadım böyle bişey yaşamadım

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Kaan
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Kıvanç Sönmez
yav konuşuyorlar işte arada amd kullananlar sorun yaşıyor sanki nvidia kullananlar hiç sorun yaşamıyormuş gibi amd pişmanlıktır diyorlar birisi kuyuya bi taş atmış bunlarda peşinden atıyor işte
sakin knkam fikirlerimizi anlatıyoruz burada sözlere dikkat
Mesaj otomatik birleştirildi:

O rockstar ile alakalı aylardır fivem oynuyorum bir sorun yaşamadım
evet bende araştırdım intelde sıkıntı yok nvidiyada sorun yok gel görki amd de sıkıntı var gene

Wentra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Erdi

evet bende araştırdım intelde sıkıntı yok nvidiyada sorun gel görki amd de sıkıntı var gene
Yani gerginliğe gerek yok ama bende dediğinizi mantıklı bulmuyorum ben çok memnunum şu an sistemden sizin siteminiz neydi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Kıvanç Sönmez
bende amd kullanıyorum 6700xt dediğin oyunların hepsini oynadım böyle bişey yaşamadım
evet buda bi sıkıntı adamlar bi ekran kartını düzgün çıkarıyolar bi ekran kartını hatalı çıkarıyolar benimki hatalı tarafında sen şanslısın dostum

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Kaan

evet bende araştırdım intelde sıkıntı yok nvidiyada sorun yok gel görki amd de sıkıntı var gene
hocam bende katılmıoyrum bu arada amd ekran kartında bildiğim en büyük sorun watman sorunuyorud doğru hatırlıyorsam ki bu sorun ram den kaynaklı olduğunu gördüm ekran kartı sistemi kendini koruymaya aldığı için watman hatası veriyor diye biliyorm yanlışım varsa arkadaşlar düzeltirse sevinirm

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Kıvanç Sönmez
k
hocam sendeki sistem n
bende bu sistemden toplucam ama işlemcim 7600
knk bennim sistem
16 gb ram
amd r 5 5600 işlemci
amd rx 7600 ekran kart
1 tb ssd

hocam bende katılmıoyrum bu arada amd ekran kartında bildiğim en büyük sorun watman sorunuyorud doğru hatırlıyorsam ki bu sorun ram den kaynaklı olduğunu gördüm ekran kartı sistemi kendini koruymaya aldığı için watman hatası veriyor diye biliyorm yanlışım varsa arkadaşlar düzeltirse sevinirm
yalan demem amd bu her şey olabilir:):):)

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Göksel
evet buda bi sıkıntı adamlar bi ekran kartını düzgün çıkarıyolar bi ekran kartını hatalı çıkarıyolar benimki hatalı tarafında sen şanslısın dostum
sorun şurda amd sorunlu kartı vardır sanki nvidiada sorunlu kart yokmuş gibi düşünmeniz amd alırsan %20 sorunlu karta rastlama olasılığın varsa en az %10 da nvidiada sorunlu karta rastlama olasılığın var yani her markada oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Kıvanç Sönmez

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Kaan
Merhaba,Böyle bir sistem almayı düşünüyorum. Lütfen tüm parçalara bakarak nasıl bir sistem olduğunu söyler misiniz veya sizin farklı bir öneriniz var mı? Bütçem 30-35K.

hocam bu sistem alınır bence sadece ssd 1 tb olsa güzel olur bide ram 2x16 tabi bütçene göre onun dışında bişey önermem heralde hayrılı olsun

Shourd

80+ Gold
k

knk bennim sistem
16 gb ram
amd r 5 5600 işlemci
amd rx 7600 ekran kart
1 tb ssd

yalan demem amd bu her şey olabilir:):):)
kendi yorumun sende sorun olmuştur ben ne intelci ne amdci ne nvidiacı birisiyim en fp şey ne ise paramın hakkını en iyi nasıl alıyorsam ona yönelirim ve bu doğrultuda yardım ederim insanlara arkadaş gayet güzel sistem almış hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,278
Üyeler
163,631
Son üye
scisquds
Top Bottom