Yani o kadar bilgim yok hocam o da senin tercihin ama bu sistem fena durmuyor gözüme hoş geldi. Hiç Dokunmayıp sadece RAM 32 yapsak aslında yeter gibi. RAM ssd sonradan eline para geçince alınacak şeyler olduğu için pek takmıyorum. Anakart ve işlemcisini değişmeye gerek var mı sence.
Bana sorsan bunun sonu yok, onu ekleyeyim bunu ekliyim dersen fiyat olur 55 bin taksitle alsan 70.000 TL. üstündeki işlemci gayet yeterli RAM ve SSd geliştirdikten sonra alabilirsin.
Bana sorsan bunun sonu yok, onu ekleyeyim bunu ekliyim dersen fiyat olur 55 bin taksitle alsan 70.000 TL. üstündeki işlemci gayet yeterli RAM ve SSd geliştirdikten sonra alabilirsin.
600W PSU'da bir sorun yok ki. AMD 700W önermiş ancak onu Ryzen 9 7950X ile test etmişler. Ryzen 5 7500F kullanılıyor konuda ki sistemde. Gayet yeterli 600W.
Sinerji Goose Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Sapphire Radeon Pulse 16GB RX7800XT Sistem Tavsiyesi fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Sinerji Goose Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Sapphire Radeon Pulse 16GB RX7800XT Sistem Tavsiyesi fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun