Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Ryzen 5 7500F RX 7800 XT Sistem 31.599 TL 🔥🔥🔥

Nezha

80+ Bronze
Özelleştiüril
Gg12 özelleştirip alınırsa 38 civarı tutuyor ve tek tek toplamak istesen 10k karda oluyorsun
Özelleştirilmemiş halini tek tek topladım 6000 lira karı var %17-18 ediyor o da. Özelleştirmeler nedir, 10k kar özelleştirmelerle nasıl elde ettiniz bilmiyorum. Normal zamanda böyle bir indirim güzel ama black friday söz konusuysa yakışmıyor.

crcyle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
crcyle mert
Özelleştirmeler ile böyle oluyor arkadaşlar ? ssd şimdilik kingston nv2 de olabilir ama yine 37.7k oluyor.
Sizce pc hocası 12 mi yoksa özelleştirmeler ile bu mu https://www.gamegaraj.com/urun/hunter-7a-rtx-4070-super/
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konudaki sistem ise 1k daha uyguna gelebiliyor fakat 7600 yerine 7500f var ve kasa olarak enarmax var psu kötü diyorlar.
Pc hocasında vento seçerek almak daha sağlıklı ve geleğe yönelik mi olur ? yoksa bu mu https://www.gamegaraj.com/urun/hunter-7a-rtx-4070-super/
Hocam ben de gg 12 ve 4070 superli sistem arasında kaldım. Gg12 de özelleştirmeleri yapıp alırsak bence üzmez. Tek tek toplasan 47-46 oluyor ve 10 k ucuza alabiliyorsun. Ama 4070 özelleştirirsen fiyatı çıkmaya devam ediyor. Hangisini seçeceksin

Özelleştiüril

Özelleştirilmemiş halini tek tek topladım 6000 lira karı var %17-18 ediyor o da. Özelleştirmeler nedir, 10k kar özelleştirmelerle nasıl elde ettiniz bilmiyorum. Normal zamanda böyle bir indirim güzel ama black friday söz konusuysa yakışmıyor.
Sence bu ay adam akıllı kampanyalı sistem gelir mi

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Jiyu
Hocam ben de gg 12 ve 4070 superli sistem arasında kaldım. Gg12 de özelleştirmeleri yapıp alırsak bence üzmez. Tek tek toplasan 47-46 oluyor ve 10 k ucuza alabiliyorsun. Ama 4070 özelleştirirsen fiyatı çıkmaya devam ediyor. Hangisini seçeceksin

Sence bu ay adam akıllı kampanyalı sistem gelir mi
Kararsızım , ben de o yüzden soruyorum araştırıyorum sürekli.
Öncelikle pc hocası 12'nin benim için dezavantajı özelleştirdiğimizde 37-38k yapıyor ve o fiyata farklı sitede 4070süper var.
Oyun harici işlemlerde ise nvidia ön planda ve amd konusunda önyargılar hala tamamen yıkılmış değil.
Bu sistemin dezavantajı ise parçaları kalitesiz ve özelleştirdiğimizde dediğin gibi fiyat artıyor 41-42k oluyor.
Ve ekran kartı inno3d ne kadar iyi bilmiyorum ama giriş seviye ekran kartı ve ortalamanın üstü deniliyor.
Sonuç olarak ileride youtube'a içerik üretmeyi de düşündüğüm için ve pc hocası 12 fiyatı 4070 süper'e yaklaştığı için acaba onu mu alsam diye kararsızım ama bazılarına soruyorum pc hocası 12 al daha kaliteli diyorlar. Bazılarına soruyorum az para farkı varsa 4070süper al diyor.
Ben daha önce masaüstü hiç kullanmadığım için ilk alacağım bilgisayar olacak ve pişmanlık duymak istemiyorum. :(
Pc hocası 9 alıp geçsem mi diye düşünüyorum bir yandan ama enarmax kasa beni endişelendiriyor kötü diyorlar çünkü

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ümit
Özelleştirmeler ile böyle oluyor arkadaşlar ? ssd şimdilik kingston nv2 de olabilir ama yine 37.7k oluyor.
Sizce pc hocası 12 mi yoksa özelleştirmeler ile bu mu https://www.gamegaraj.com/urun/hunter-7a-rtx-4070-super/
Alıntıyı görüntüle

Konudaki sistem ise 1k daha uyguna gelebiliyor fakat 7600 yerine 7500f var ve kasa olarak enarmax var psu kötü diyorlar.
Pc hocasında vento seçerek almak daha sağlıklı ve geleğe yönelik mi olur ? yoksa bu mu https://www.gamegaraj.com/urun/hunter-7a-rtx-4070-super/
7500 olması sorun değil bence ve o sistem gayet iyi duruyor. ah taksitle 43 falan olsa anında alırım.

• Üzgün

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ümit
  • Üzgün

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,810
İsim
1
Haklısın fakat pc'den çok anlamayan kendisi toplayamayacak kişiler de var.
Ben de hazır sistem istiyorum

O halde pc hocası 12 yerine bu mu alınmalı mesela ? ama özelleştirince yine bu fiyata denk https://www.gamegaraj.com/urun/hunter-7a-rtx-4070-super/

Arkadaşlar peki bu sistemki kasa ve psu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
kasanın hava çıkışı ve fanları güzel mi , psu kötü mü değiştirilmesi gerekiyor mu ?
pc hocası 12'de 1000 tl fark ile vento kasa yapılabiliyor. Sizce vento iyi midir
hocam valla ben sizin sistem alabileceğinizi düşünmüyorum

• Kızgın

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Jiyu

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ümit
Yani o kadar bilgim yok hocam o da senin tercihin ama bu sistem fena durmuyor gözüme hoş geldi. Hiç Dokunmayıp sadece RAM 32 yapsak aslında yeter gibi. RAM ssd sonradan eline para geçince alınacak şeyler olduğu için pek takmıyorum. Anakart ve işlemcisini değişmeye gerek var mı sence.

Asus iyi fakat inno3d yerine o kadar para farkı vermeye değer mi onu soruyorum
Bak mesela 4070 ti süper. Hiç dokunmadan olduğu gibi alınır sanki. Ram ssd sonraki aylar eklenir para buldukça.

• Beğen

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ümit
Parasına göre normal. İşlemci değişsen yeter

Top Bottom