Neler Yeni

Rx 7800 Xt ve Ryzen 5 7500f İkilisi 40.000 TL Mantıklı Mı ?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
703
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Herkese hayırlı günler. Bir abimize sistem alacağız ve taksitli alması gerekiyor. 3-5 sitede bulunan hazır sistemleri biliyorum fakat 12 taksit yapmak istiyor ve 49.000 civarına geliyor. Bende tek tek toplayalım 49.000'in içinde monitörde olsun dedim. Fakat ekran kartı hariç bütün parçalar 3 taksitli olucak, ekran kartı 6 ay taksit. Toplamış olduğum sistem şu şekilde;

Ekran kartı Rx 7800 Xt 20.500 TL 6 ay peşin fiyatına taksit.

İşlemci Ryzen 5 7500f 5.803 TL 3 ay peşin fiyatına taksit.

Anakart B650MP-E 3.500 TL 3 ay peşin fiyatına taksit.

Ram Patriot Viper Venom 2x16 6000mhz cl30 3 ay taksit fakat 300 TL vade farkı var.

Ssd Kingston NV3 1 tb 3 ay taksit fakat 200 TL vade farkı var.

Kasa/psu bunun direk linkini atıyım 3.350 TL 3 ay peşin fiyatına taksit https://www.amazon.com.tr/dp/B0CHJY...33&creativeASIN=B0CHJYRZ7Y&linkCode=asn&psc=1.

İşlemci soğutucu Dark Freezer X123 peşin alınıcak 600 TL.

Monitör Philips Evnia 27M2N5500 27" 2K 9.000 TL peşin fiyatına 3 ay taksit https://www.teknosa.com/philips-evn...urce=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.8.1.

Toplam fiyat 49.000 TL Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler. Bu arada ayın 26'sından önce alınması mümkün değil o yüzden fiyatlar değişiklik gösterebilir.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Jiyu
7800xt için bence pahalı çünkü tek tek topluyorsunuz bir de
Mesaj otomatik birleştirildi:

7800xt geçen 16k ya falan satılıyordu , hangi marka o

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hamza Çekiş

Aslında normal denecek bir fiyat hazır sistem alsa 30-35 k tutar en fazla fakat parçaların hepsi giriş seviye de olur

+ olarak taksitli alıyor peşin değil fiyatı gayet makul

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Jiyu

bu sistemler uygun parçalar değil mi gerekirse özelleştirme

Bu sistemleri de özelleştirince 40k falan yapıyor ama tek tek toplamak daha uyguna gelmesi lazım değil mi ?
En azından 4070s olmalı diye düşünüyorum.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
703
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bu sistemler uygun parçalar değil mi gerekirse özelleştirme

Bu sistemleri de özelleştirince 40k falan yapıyor ama tek tek toplamak daha uyguna gelmesi lazım değil mi ?
En azından 4070s olmalı diye düşünüyorum.
Sanırım yazımın tamamını okumadım hocam. Taksitli alması gerekiyor ve bu hazır sistemleri özelleştirip 3 ay taksitli alsa bile benim topladığım sistemin aylık ödemesini çokca geçiyor. Ayrıca monitör dahil topladığım sistem de 3 ay 12.754 TL ödiyecek bi 3 ay da 3.400 küsür ödiyecek. Fakat bu hazır sistemleri 40.000 TL'ye özelleştirip 3 ay taksit yaptığın da monitörsüz hali ile aylık ödemesi benim topladığım sistemi geçiyor. Evet ekran kartı geçtiğimiz günlerde daha ucuzdu farkındayım ve belki biz alana kadar düşebilir, diğer parçalarda.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Jiyu
Sanırım yazımın tamamını okumadım hocam. Taksitli alması gerekiyor ve bu hazır sistemleri özelleştirip 3 ay taksitli alsa bile benim topladığım sistemin aylık ödemesini çokca geçiyor. Ayrıca monitör dahil topladığım sistem de 3 ay 12.754 TL ödiyecek bi 3 ay da 3.400 küsür ödiyecek. Fakat bu hazır sistemleri 40.000 TL'ye özelleştirip 3 ay taksit yaptığın da monitörsüz hali ile aylık ödemesi benim topladığım sistemi geçiyor. Evet ekran kartı geçtiğimiz günlerde daha ucuzdu farkındayım ve belki biz alana kadar düşebilir, diğer parçalarda.
Yazdığınızı okudum , ben de demek istiyorum ki tek tek topladığınızda bir tık daha uygun olmalı bence.
3-4k daha uygun olursa o bütçe ile belki zorlayıp 7900xt ya da 4070s alınabilir.
Tek tek parçaları indirimden kovalayın bence

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
703
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Yazdığınızı okudum , ben de demek istiyorum ki tek tek topladığınızda bir tık daha uygun olmalı bence.
3-4k daha uygun olursa o bütçe ile belki zorlayıp 7900xt ya da 4070s alınabilir.
Tek tek parçaları indirimden kovalayın bence
Bakalım bi kaç daha arkadaşımız daha yorum yapar umarım. Sizin de yorumlarınız için teşekkür ederim.
Aslında normal denecek bir fiyat hazır sistem alsa 30-35 k tutar en fazla fakat parçaların hepsi giriş seviye de olur

+ olarak taksitli alıyor peşin değil fiyatı gayet makul

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,308
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Mantıklı. Yalnız o kasada PSU yok. Ekran kartı fiyatlarını da yine de forumdan takip edin. Belki daha ucuza yakalarsınız. Ortalama bir am5 sistem zaten 20k tutuyor. Ekran kartıyla beraber 40k. Monitörler beraber 50k.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
703
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Mantıklı. Yalnız o kasada PSU yok. Ekran kartı fiyatlarını da yine de forumdan takip edin. Belki daha ucuza yakalarsınız. Ortalama bir am5 sistem zaten 20k tutuyor. Ekran kartıyla beraber 40k. Monitörler beraber 50k.
Evet onu fark ettim malesef. Akakçe de 750w olarak gösteriyor sitede yok 🤷‍♂️.

Daha geçen 16.000 TL'ye satılıyordu ekran kartı şimdi zamlanmış düşer umarım.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,308
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Evet onu fark ettim malesef. Akakçe de 750w olarak gösteriyor sitede yok 🤷‍♂️.

Daha geçen 16.000 TL'ye satılıyordu ekran kartı şimdi zamlanmış düşer umarım.
19-20 civarı zaten piyasası. İndirim olduğu zamanlarda genelde üst seviye modeller bu fiyata düşüyordu. Geçenlerde Kasım yıl sonu indirimleriyle Pulse modelinin fiyatı düştü. Tekrar düşeceğini zannetmiyorum ama siz yine de fiyatını takip etmeye devam edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,793
Üyeler
163,220
Son üye
VixToix037
Top Bottom