Bütçen nedir? Aynı fiyataysa kesinlikle rx 7800 xt.Arkadaşlar rx 7800xt biraz soğuk bakıyorum ancak benim bütçeme göre max 4060ti geliyo ancak bu bütçeye 7800XT var sizce mantıklımı kafam çok karışık
Bütçem max 45000 tl ancak bu amd kartlarda sorun var diyorlar ben şöyle düşündüm amd alırım 1 sene sonra çalışıp ekrankartı yükseltmeyi yaparımBütçen nedir? Aynı fiyataysa kesinlikle rx 7800 xt.
yaklaşık 3 aydır RX7700XT Kullanıyorum fps drop ve yazılımsal problemlerden geçilmiyor kesinlikle alma !!!!Bütçem max 45000 tl ancak bu amd kartlarda sorun var diyorlar ben şöyle düşündüm amd alırım 1 sene sonra çalışıp ekrankartı yükseltmeyi yaparım
Aga rtx olayı güzel bişey ama benim amd kartlarla biraz sorunum var ondan dolayı yazmak istedim bide driver çökmeleri watman hataları fln çok varmış ondan dolayı bilemiyorum ama önere biteceğini hazır sistem varsa atarsanız sevinirimİkisi arasında şahsi fikrim olarak rx 7800xt önerebilirim . Çünkü güç bakımında baya bir fark var diye biliyorum. RT olayına çok takılmam dersen kesinlikle 7800xt
Hocam amd kartlarındaki sorunlar büyük ölçüde düzeldi. Örneğin kendim rx 7900 gre kullanıyorum ve en ufak bir sorun yaşamadım. Yani 7000 serisi amd kartları alabilirsiniz. 45 k ya 7900 gre bir sistem dizilebilir hazır sistem olması zorunlu mu acaba? Çünkü şuan piyasada rx 7900 gre olan adam akıllı hazır sistemleri sadece snerji satıyor ve onlarada pek güvenemiyorum. Sebebine bu videodan bakabilirsiniz.(spam saydığından link atamıyorum.)Bütçem max 45000 tl ancak bu amd kartlarda sorun var diyorlar ben şöyle düşündüm amd alırım 1 sene sonra çalışıp ekrankartı yükseltmeyi yaparım
1080p monitör var 2k monitöre para yetire bilirsem anaca alarım o yüzden en az 5 ay fln kartı 1080p olarak kullanırım tabi 4060tiden bahsediyorumNeye göre? 2K'da çok iyi, 3-4 sene götürür, 4K'ya pek uyumlu değil mesela. Beklentilerinize göre değişir, ama 4060Ti'a karşı tabii ki 7800XT daha iyi.
Yaklaşık 1.5 senedir rx 6600 kullanıyorum.Aga rtx olayı güzel bişey ama benim amd kartlarla biraz sorunum var ondan dolayı yazmak istedim bide driver çökmeleri watman hataları fln çok varmış ondan dolayı bilemiyorum ama önere biteceğini hazır sistem varsa atarsanız sevinirim
Nasıl bir sorun yaşadınız hocam? Rx 7900 gre var bende bir şey yaşamadım, ne oldu tam olarak?yaklaşık 3 aydır RX7700XT Kullanıyorum fps drop ve yazılımsal problemlerden geçilmiyor kesinlikle alma !!!!
Hazır sistem zorunlu değil hocam ama toplama bi tık daha pahalıya gelmiyomu acaba?Hocam amd kartlarındaki sorunlar büyük ölçüde düzeldi. Örneğin kendim rx 7900 gre kullanıyorum ve en ufak bir sorun yaşamadım. Yani 7000 serisi amd kartları alabilirsiniz. 45 k ya 7900 gre bir sistem dizilebilir hazır sistem olması zorunlu mu acaba? Çünkü şuan piyasada rx 7900 gre olan adam akıllı hazır sistemleri sadece snerji satıyor ve onlarada pek güvenemiyorum. Sebebine bu videodan bakabilirsiniz.(spam saydığından link atamıyor