7800xt yerine 7700xt alsam ya da işlemciyi 7600x yapsam darboğaz yapar mıyapar ancak çok değil
ciyi yükseltir isen sıkıntı olmaz7800xt yerine 7700xt alsam ya da işlemciyi 7600x yapsam darboğaz yapar mı
Öyle bir şey yapma dostum. Üstteki sistem çok daha iyi. Hem çok bir darboğaz olmaz en kötü 2k açarsın yine 300+ verir zaten.7800xt yerine 7700xt alsam ya da işlemciyi 7600x yapsam darboğaz yapar mı
rx 7800xt ryzen 5 7500f 1080p monitörde genel kullanım, cs2, valorant, rocket league vs oyunlarda darboğaz yapar mı cevaplarsanız sevinirim
İşlemci kullanan oyunlar. Alabileceğin en yüksek işlemciyi al. Hatta ekran kartını daha sonra alırsın. İkinci elde idare edecek bir kart bakabilirsin. 7800x3d gibi bir işlemcirx 7800xt ryzen 5 7500f 1080p monitörde genel kullanım, cs2, valorant, rocket league vs oyunlarda darboğaz yapar mı cevaplarsanız sevinirim
monitör 1080p o yüzden sordumÖyle bir şey yapma dostum. Üstteki sistem çok daha iyi. Hem çok bir darboğaz olmaz en kötü 2k açarsın yine 300+ verir zaten.
söylediğim oyunlarda veya ekran kartını daha çok kullanan oyunlarda darboğaz yapmaz diyosun yaniO oyunlarda genel olarak ekran kartı kullanımı her sistemde düşük olur neredeyse. O oyunlar ekran kartını çok kullanmıyor ki.
monitör 1080p o yüzden sordum
söylediğim oyunlarda veya ekran kartını daha çok kullanan oyunlarda darboğaz yapmaz diyosun yani
hazır sistem alıcam kralİşlemci kullanan oyunlar. Alabileceğin en yüksek işlemciyi al. Hatta ekran kartını daha sonra alırsın. İkinci elde idare edecek bir kart bakabilirsin. 7800x3d gibi bir işlemci
tamamdır teşekkür ederimHayır bu oyunlar dışında darboğaz olmaz.
Monitör 1080p olabilir ama çöznürülük yükseltip oyun oynayabilirsin.monitör 1080p o yüzden sordum
söylediğim oyunlarda veya ekran kartını daha çok kullanan oyunlarda darboğaz yapmaz diyosun yani
8k alınca okunmuyıordur ekranMonitör 1080p olabilir ama çöznürülük yükseltip oyun oynayabilirsin.
Benimde monitor 1080p ama oyunlarda daha yüksek çöznürülük seçebiliyorum.
Alıntıyı görüntüle
Pek sağlıklı bir görüntü oluşmuyor açtığı gibi kapatacaktır muhtemelenMonitör 1080p olabilir ama çöznürülük yükseltip oyun oynayabilirsin.
Benimde monitor 1080p ama oyunlarda daha yüksek çöznürülük seçebiliyorum.
Alıntıyı görüntüle