Bıyıklı Bey
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Soru belirtildiği gibi dostlar eğer darboğaz gibi bir durum söz konusu olursa 5800x3D alacağım 4K da oynayacağım çünkü.
Bence 4k da da darboğaz olur (!)
İşlemci de değişiniz.
RX 7900 XT için belli başlı söylentiler mevcut ısınıyor yazılım sorunları şu bu diye aşırı kararsızım ne diyorsunuzyapar
Her türlü yapar belki 8 k da dicem ama onda da yapar muhtemelen diye düşünüyorum işlemci de değiştir senSoru belirtildiği gibi dostlar eğer darboğaz gibi bir durum söz konusu olursa 5800x3D alacağım 4K da oynayacağım çünkü.
5800x3D sanırım uygun olurHer türlü yapar belki 8 k da dicem ama onda da yapar muhtemelen diye düşünüyorum işlemci de değiştir sen
Yazılım sorunu hemen hemen amd nin her ekran kartında var zaten yaşayan kralını yaşıyor örn ben yaşamayan da hiç yaşamıyorRX 7900 XT için belli başlı söylentiler mevcut ısınıyor yazılım sorunları şu bu diye aşırı kararsızım ne diyorsunuz
Post automatically merged:
RX 7900 XT için belli başlı söylentiler mevcut ısınıyor yazılım sorunları şu bu diye aşırı kararsızım ne diyorsunuz
Alıntı
Cevap
Rapor et
•
O konuda net bilgim yok 1080 de yapar yine muhtemelen ama 4 k da bilemiyorum net bilen birine sorun aklınızda soru işareti kalmasın @DerratiX5800x3D sanırım uygun olur
Hocam ben RTX 4070 Ti alırım bu kart yerine.RX 7900 XT için belli başlı söylentiler mevcut ısınıyor yazılım sorunları şu bu diye aşırı kararsızım ne diyorsunuz
RX 7900 XT için belli başlı söylentiler mevcut ısınıyor yazılım sorunları şu bu diye aşırı kararsızım ne diyorsunuz
Alıntı
Cevap
Rapor et
•
2k da kesin darboğaz olur ama 4k da da muhtemelen yapar.Yazılım sorunu hemen hemen amd nin her ekran kartında var zaten yaşayan kralını yaşıyor örn ben yaşamayan da hiç yaşamıyor
O konuda net bilgim yok 1080 de yapar yine muhtemelen ama 4 k da bilemiyorum net bilen birine sorun aklınızda soru işareti kalmasın @DerratiX
Net bilgim yok yanlış bilgilendirme olmasın diye çok kurcalamadim bence de yapar ama2k da kesin darboğaz olur ama 4k da da muhtemelen yapar.
Hocam ben RTX 4070 Ti alırım bu kart yerine.
Onun da VRAM olayı az hocam biri 12 biri 20gb 4K da kaç yıl oynatır 12gb ne kadar kullanım sunar o önemli aslında 4070ti düşünüyordum fakat VRAM yüzünden endişeliyimEkran kartı için bişey demiyeceğim ama senin yerinde olsam Palit 4070 ti var hb de 20500 galiba çok iyi kart. birde 5800x3d alırdım.
valla ben 2k oynuyorum bütün oyunlar ultrada henüz ekran kartının 5 gb ını kullanan oyuna denk gelmedim çift monitör bide.Onun da VRAM olayı az hocam biri 12 biri 20gb 4K da kaç yıl oynatır 12gb ne kadar kullanım sunar o önemli aslında 4070ti düşünüyordum fakat VRAM yüzünden endişeliyim