Arthur_Morgan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 210
7900XT
7900 XT derim bendeYemin ederim gönlüm el vermiyordu nvidia almaya.Amd ile geldim amd ile gideceğim.
İntel arc b850 alsın ozmn4060 gibi bir kart
Hocam online oyunlar da performans offline oyunlardan daha fazla gerekliKanka o zaman senin ekran kartına bu kadar para vermen israf olur.4060 gibi bir kart alıp yoluna bakabilirsin.Kalan parayı da istediğin yere harca.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlla alıcam dersen direkt 7900XT bu arada
Oyüzden 4060 ti alacaksa 4060 ti almak yerine İntel ama 4070 serisi için 7900 xtHocam online oyunlar da performans offline oyunlardan daha fazla gerekliBi de 4060ti şu anki fiyatı bana abartı geldi karta göre.
F/p açısından öyle ama f/p benim için önemli değil ben nvdia fan boyuyum dersen sen bilirsinHocam online oyunlar da performans offline oyunlardan daha fazla gerekliBi de 4060ti şu anki fiyatı bana abartı geldi karta göre.
Hocam nvidiaya para kazandırmam ben.Artık ne yapacaklarını şaşırdılar.Iyice bi kendilerine gelmeleri kullanıcıyla dalga geçmemeleri lazım.Dlls de dlls yok yapay zeka zort zeka zart zeka.Bana tamamen pazarlama stratejisi geliyor.Artık evdeki bardağa bile utanmasalar yapay zeka destekli bardak dicekler.Dünya düzenine kanmamak lazımOyüzden 4060 ti alacaksa 4060 ti almak yerine İntel ama 4070 serisi için 7900 xt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
F/p açısından öyle ama f/p benim için önemli değil ben nvdia fan boyuyum dersen sen bilirsin
7800 xt 4070 bandında zaten 7900 xt alırsanız uzun süre gidecektir.Arkadaşlar şu an ekran kartına ayırdığım bütçe ile bu iki kart denk geliyor.Sanki son dönemde nvidia cok fazla konuşulmaya başlandığı icin amd tarafı biraz unutuldu.Ilk başta 4070 superr karar kilmistim ama sonra rx 7900xt gibi 20gb vramli bir şey buldum.Uzun ömürlü sistem kurmak istiyorum.Sizce hangisi ?
Bunlar abarttı hocam.Tüketim sağlamak için elinden geleni yapıyorlar.5000 serisi satmayınca apple gibi eski kartlara ambargo uygulayacaklar diye korkuyorum.Para için her şeyi yaparlar.Asıl bu alınır hocam çok ucuz![]()
Yaw kas güçleri yerde yaw cyberpunk da ultra da yapay zekasız 20-24 yapa zeka açılınca 345 fln bak kas güçlerine 7900 XT fln bunlardan yüksek 7900 XTX de bunları kas gücunde tokatlıyoHocam nvidiaya para kazandırmam ben.Artık ne yapacaklarını şaşırdılar.Iyice bi kendilerine gelmeleri kullanıcıyla dalga geçmemeleri lazım.Dlls de dlls yok yapay zeka zort zeka zart zeka.Bana tamamen pazarlama stratejisi geliyor.Artık evdeki bardağa bile utanmasalar yapay zeka destekli bardak dicekler.Dünya düzenine kanmamak lazım![]()
Tamamen yapay zeka yapay zekasız kas gücü ile 7900 XT yi geçemiyoAsıl bu alınır hocam çok ucuz![]()
Bencede 5070 kötü ztn 5080 böyleyseBende de 3440X1440 monitör var. 5070 12 gb diye almak istemiyorum. 4070 ti süper de pahalı geliyor. Sanırım 7900 xt almalıyım.
Asıl bu alınır hocam çok ucuz![]()
Fiyat performans konusunda en düşük kart sıralamasında 2.Asıl bu alınır hocam çok ucuz![]()
Ya işte burda neyi istediğiniz önemli.Ben multiplayer oyuncusuyum ve kargaşa anında nvidianın yapay zekasını kullanmak istemiyorum.Testlerin neredeyse hepsi offline oyunlarda yapılıyor.Nvidia yüksek fps ile göz boyamaya çalisiyo.Kartlar yeni falan değil chatgpt bile bunun farkında.Hocam yapay zeka bence çok da sorun değil. Neticede sana iyi bir oyun deneyimi ve görüntü kalitesi sağlıyorsa tamam. Ama vram de çok düşük nvdia da. 12 gb vram qhd için bile yeterince uzun vadeli değil. 5070 ti da çok pahalı. 5070 16 gb olsa direkt alırdım.