fps değerleri iyi mi? hocam ağır oyunları oynatıyormuben aldım eski kartım arızalı diye bana oynanış olarak çok fark etti sizi bilemem tabi güzel geldi bana fazla da kullanamıyorum
benim için değil hocam kardeşime alıcam doğum günü hediyesi olarakamd driverda iş çıkarıyor ama bana kalırsa elinizdeki ekran kartı son derece iyi geçmeye değmez gereksiz olur gibi
ha o zaman alınırfps değerleri iyi mi? hocam ağır oyunları oynatıyormu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benim için değil hocam kardeşime alıcam doğum günü hediyesi olarak
rx6750 xt bozuk benim eski kart thh ye başvurdum servispoint sıkıntı çıkartıyor inş benim lehime dönecek sonuç ekran kartını 16 gb lık aldım cs yi full yüksek ayar 4:3 1440 1080 oynuyorum yağ gibi akıyor valla forzayı 4.5 k gibi bi ayarda oynuyorum super virtual resulation mu ne açık ayarda oyunu istediğin çözünürlüğe getiriyorsun 4.5 k da 100 fps i falan görüyorum ama ekranım 1080 p ama güzel duruyor oyun ben sevdim açıkçası videoları varsa izle oyun videoları youtube da çalıştığım için pek giremiyorum girmek istiyorum ama yorgun oluyorumfps değerleri iyi mi? hocam ağır oyunları oynatıyormu
uzun yorumun için teşekkürler hocam işlemcin nedir?rx6750 xt bozuk benim eski kart thh ye başvurdum servispoint sıkıntı çıkartıyor inş benim lehime dönecek sonuç ekran kartını 16 gb lık aldım cs yi full yüksek ayar 4:3 1440 1080 oynuyorum yağ gibi akıyor valla forzayı 4.5 k gibi bi ayarda oynuyorum super virtual resulation mu ne açık ayarda oyunu istediğin çözünürlüğe getiriyorsun 4.5 k da 100 fps i falan görüyorum ama ekranım 1080 p ama güzel duruyor oyun ben sevdim açıkçası videoları varsa izle oyun videoları youtube da çalıştığım için pek giremiyorum girmek istiyorum ama yorgun oluyorum
ha anladım o zaman alabilirsiniz 16gb modelitercih etmeniz iyi olur ve n11 den fln alıcaksanız güzel kuponlar vardıbenim için değil hocam kardeşime alıcam doğum günü hediyesi olarak
ryzen 7 5800xuzun yorumun için teşekkürler hocam işlemcin nedir?