RX 9060 XT Alınır mı??

byabo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
247
dediğim gibi beyler fps olarak beni tatmin eder mi? hata verirmi uzun kullanabilirmiyim?

9070 XT güncellemeyle performansı artti 9060 XT'de de aynısı olabilir. Zaten şu anda da performansı gayet iyi alınır yani

9060xt 8 gb mı 16 gb mı alacaksın

işlemcin ne
ne tarz oyunlar oynuyorsun

ben aldım eski kartım arızalı diye bana oynanış olarak çok fark etti sizi bilemem tabi güzel geldi bana fazla da kullanamıyorum

amd driverda iş çıkarıyor ama bana kalırsa elinizdeki ekran kartı son derece iyi geçmeye değmez gereksiz olur gibi

ben aldım eski kartım arızalı diye bana oynanış olarak çok fark etti sizi bilemem tabi güzel geldi bana fazla da kullanamıyorum
fps değerleri iyi mi? hocam ağır oyunları oynatıyormu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amd driverda iş çıkarıyor ama bana kalırsa elinizdeki ekran kartı son derece iyi geçmeye değmez gereksiz olur gibi
benim için değil hocam kardeşime alıcam doğum günü hediyesi olarak

7700xtden ona geçmeye pek de gerek yok bence

ha o zaman alınır

7700xtden ona geçmeye pek de gerek yok bence

ha o zaman alınır

rx6750 xt bozuk benim eski kart thh ye başvurdum servispoint sıkıntı çıkartıyor inş benim lehime dönecek sonuç ekran kartını 16 gb lık aldım cs yi full yüksek ayar 4:3 1440 1080 oynuyorum yağ gibi akıyor valla forzayı 4.5 k gibi bi ayarda oynuyorum super virtual resulation mu ne açık ayarda oyunu istediğin çözünürlüğe getiriyorsun 4.5 k da 100 fps i falan görüyorum ama ekranım 1080 p ama güzel duruyor oyun ben sevdim açıkçası videoları varsa izle oyun videoları youtube da çalıştığım için pek giremiyorum girmek istiyorum ama yorgun oluyorum

rx6750 xt bozuk benim eski kart thh ye başvurdum servispoint sıkıntı çıkartıyor inş benim lehime dönecek sonuç ekran kartını 16 gb lık aldım cs yi full yüksek ayar 4:3 1440 1080 oynuyorum yağ gibi akıyor valla forzayı 4.5 k gibi bi ayarda oynuyorum super virtual resulation mu ne açık ayarda oyunu istediğin çözünürlüğe getiriyorsun 4.5 k da 100 fps i falan görüyorum ama ekranım 1080 p ama güzel duruyor oyun ben sevdim açıkçası videoları varsa izle oyun videoları youtube da çalıştığım için pek giremiyorum girmek istiyorum ama yorgun oluyorum
uzun yorumun için teşekkürler hocam işlemcin nedir?

ha anladım o zaman alabilirsiniz 16gb modelitercih etmeniz iyi olur ve n11 den fln alıcaksanız güzel kuponlar vardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,829
Üyeler
183,906
Son üye
GamerRac00n
Geri