RX 9060 XT mi Yoksa 5060 Ti mi Almalıyım?

Bekleyeceğim hocam bakalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Haklısınız hocam zamana bırakmak en mantıklısı test videoları izleyip alicam gibi duruyor
Tanıttılar kartı lakin güncel gerçek yaşam testlerini görmemiz şart eğer 5060ti den güçlü ve fiyatı da aşağıda olursa bir şans verilebilir lakin o taraf biraz sıkıntı 7800xt gibi bir canavar orayı halen domine ediyor.

Eğer 9060 XT'nin RT performansı 5060 Ti'dan kötü ise hiç düşünmeden 5060 Ti al. RT günümüzde ve ilerleyen zamanlarda çok önemli bir durum haline geldi özellikle şu son çıkan RT zorunlu oyunlar yüzünden.
Ama eşit veya çok yakınsa belki şans verilebilir, fiyatı da daha ucuzsa tabi.

Tanıttılar kartı lakin güncel gerçek yaşam testlerini görmemiz şart eğer 5060ti den güçlü ve fiyatı da aşağıda olursa bir şans verilebilir lakin o taraf biraz sıkıntı 7800xt gibi bir canavar orayı halen domine ediyor.
Kesinlikle katılıyorum hocam

Eğer 9060 XT'nin RT performansı 5060 Ti'dan kötü ise hiç düşünmeden 5060 Ti al. RT günümüzde ve ilerleyen zamanlarda çok önemli bir durum haline geldi özellikle şu son çıkan RT zorunlu oyunlar yüzünden.
Ama eşit veya çok yakınsa belki şans verilebilir, fiyatı da daha ucuzsa tabi.
Test videolarını bekleyeceğim sizce tahmini ne zaman çıkar hocam test videoları

Kesinlikle katılıyorum hocam

Test videolarını bekleyeceğim sizce tahmini ne zaman çıkar hocam test videoları
Kart çıktıktan 1 gün sonraya çıkar tahminimce.

RX 9060 XT 5060 ti dan performans açısından daha iyi diyorlar 5070 sağlam bir marka 30 k geçiyor bilemedim çok kararsızım.

Hocam bütçem 20k ve aşağısı 9060 xt bugün tanıtılmış 8 gb 299 dolar 16 gb 349 dolar

Bir yandan nvidia daha kullanışlı fakat performans açısından 9060 xt daha iyi bilemedim.
performans acısından yeni cıktı yorum yapamam ama ben nvdia alırım

Geri