Rx 9060 xt montaj sorusu

Reaksiyon skoru
1
selamlar arkadaşlar rx 9060 xt aldım ana kartım msi b450m-a pro max bu anakarta montaj yaparken gtx 1650 den bir farkı var mı dikkat etmem gereken

yok fakat ddu değil format atmanı onerırım

ddu dusunuyodum sart mıdır
kanka ben ddu ile yaptım ilk, fivemde vs asırı droplar yiyordum fivem hala eski ekran kartımın vram'ını goruyordu 8Gb seklınde. Sonra format attım duzeldı. Yanı anladıgım kadarıyla bazı oyunların ıcınde ekran kartı biglilerin carcturt duruyo ona gore davranıyo oyunlar sanırım emın degılım. DDU dene bekledıgın performansı almazsan ve ya drop sorunları yasarsan format at

kanka ben ddu ile yaptım ilk, fivemde vs asırı droplar yiyordum fivem hala eski ekran kartımın vram'ını goruyordu 8Gb seklınde. Sonra format attım duzeldı. Yanı anladıgım kadarıyla bazı oyunların ıcınde ekran kartı biglilerin carcturt duruyo ona gore davranıyo oyunlar sanırım emın degılım. DDU dene bekledıgın performansı almazsan ve ya drop sorunları yasarsan format at
1 gün böyle kulalnsam format atsam sorun olur mu

Hocam ben de ddu ile kaldirdim 1650yi 9060xt yi kullandim 1 hafta bazen hata verdi driver fsr 4.0 ı kullanamadım Ray tracingi kullanamadım formaladim sonra şuan hatasiz kullaniyorum. Temiz windows 11 öneririm . 1 gün kullanabilirsin sorun olmaz

2 ay içinde rx 6700--9060xt 16gb-9070-9070xt gibi kartları peşpeşe kullandım.DDU yeterli geldi bana.
Oyunsal problem varsa oyunu sil yükle yapmayı deneyen oldu mu acaba ?

2 ay içinde rx 6700--9060xt 16gb-9070-9070xt gibi kartları peşpeşe kullandım.DDU yeterli geldi bana.
Oyunsal problem varsa oyunu sil yükle yapmayı deneyen oldu mu acaba ?
Yok hocam donanjm ayarlariniz değişmiştir diyo zaten soyledim fsr ve rt yoktu direkt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyler kartı taktım boyle ses geliyo kasadan niye olur
Böyle ses geliyor dediğin?

Yok hocam donanjm ayarlariniz değişmiştir diyo zaten soyledim fsr ve rt yoktu direkt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle ses geliyor dediğin?
valalha nasıl tarif etcem bilmiyomda zzzzzz zırrrrrrrrrrrrrrr opınwjuehunojıweonhujer bu tarz sesler hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,282
Üyeler
189,822
Son üye
dogan4445
Geri