Çözüldü✓ RX 9060 XT Sag ( Yamulma? ) Problemi Var mı?

Wendall

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar, bir kaç ay önce ilk PCmi aldım
PCnin içinde RX 9060 xt var, tam ismi SAPPHIRE RADEON RX 9060 XT PULSE 16GB GDDR6 128Bit AMD Ekran Kartı.

Şimdilik yamulma tarzı bir şey görmedim, ekran kartı sarkıyor gibide gözükmüyor fakat bunu bir kaç yıl kullanmam için bir support bracketi almam gerekir mi, ileride bir problem çıkarır mı?
Foruma bu soruyu sormak için üye oldum, bilgisayar topluluğundaki Türkçe terimlere de çok hakim bir kişi değilim, yardımcı olursanız çok memnun olurum

Internette hafif bir ekran kartı olduğundan bahsediliyor fakat bunu sadece bir kaynaktan gördüm, bu model ve bu markayla bağlantılı çok spesifik bir bilgi/forum postu vesayre göremedim

Doğru kategoride açmış mıyım çok emin değilim, yanlış ise özür diliyorum

Çift fanlı diye biliyorum eğer 3fanli hali yok ise.Sarkma muhabbeti ekran kartı ağır olduğu için her ihtimale karşı gpu destekli kullanılması tavsiye ediliyor.Sizinkinde öyle durum olmaz ama isterseniz neden olmasın?

epey ucuz parçalar var işini görecek. yeterli uzunlukta bir çubuk bile iş yapar :D

Çift fanlı diye biliyorum eğer 3fanli hali yok ise.Sarkma muhabbeti ekran kartı ağır olduğu için her ihtimale karşı gpu destekli kullanılması tavsiye ediliyor.Sizinkinde öyle durum olmaz ama isterseniz neden olmasın?
Evet, çift fanlı bende olan.

Almayı planlıyorumda bir iki ay sonra almaya durumum yetiyor, problem çıkarır vs diye korkuyordum teşekkürler cevabınız icin

Evet, çift fanlı bende olan.

Almayı planlıyorumda bir iki ay sonra almaya durumum yetiyor, problem çıkarır vs diye korkuyordum teşekkürler cevabınız icin
hocam trendyoldaki 70tllik şey de işinizi görür ama ben daha estetik bir şey alacağım derseniz kişisel tercih olur.

epey ucuz parçalar var işini görecek. yeterli uzunlukta bir çubuk bile iş yapar :D
Yakın bir zamanda her ihtimale karşı öyle bir destek aparatı almayı planlıyorum, şuan işi halledebilecek çubuk tarzı bir şey bulamadım evimde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam trendyoldaki 70tllik şey de işinizi görür ama ben daha estetik bir şey alacağım derseniz kişisel tercih olur.
Teşekkürler cevabınız için, bahsettiğiniz şeyi bulmaya çalışacağım gereksiz derecede kaç gündür panik yapıyorum :(

Geri