Yardım RX 9060XT Bulanıklılık sorunu

ReingX

80+
Reaksiyon skoru
5
amd rx 9060xt sapphire pure model ekran kartı kullanıyorum oyunlarda böyle bir bulanıklılık var ve sanki ölçekleme düşük ayarlarıda kontrol ediyorum ancak çözemiyorum

amd rx 9060xt sapphire pure model ekran kartı kullanıyorum oyunlarda böyle bir bulanıklılık var ve sanki ölçekleme düşük ayarlarıda kontrol ediyorum ancak çözemiyorum
Aynı kart bnde var. Bende sorun yok. Amd sürücüleri DDU ile temizleyin kaldırın yeniden başlayınca driverı baştan kurun.
Amd sürücü ayarlarındaki her ayarla oynamayın açmak konusunda, görüntü keskinleştirme ayarını 80 de bırakın. Bulanıklık sadece oyunlarda mı masaüstünde de varmı.

Sürücü ayarlarında özel renk bölümünde renk tonu, parlaklık , kontrast ,doygunluk ayarlarıyla biraz göz zevkine göre oynayın sağa sola. Birde öyle deneyin.

ayarlarda hareket bulanıklılığından dolayı olabilir ama bi çekin nasıl bir bulanıklık bulanıklık mı düşük çözünürlük gibi mi belirli bi oyunda mı var heryerde mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,197,394
Üyeler
190,198
Son üye
tejjetkah
Geri