Yardım 1660 Super'den 9060XT ye geçiş

Bugün deneyeceğim bir arkadaşta debloat demişti onla alakalı bir video var mı
Debloat yerine direkt Windows 10/11 LTSC kurulabilir. Evdeki güçsüz bir laptoba kurdum gerçekten bomboş windows gereksiz zamazingolar yok ram kullanımı düşük. Format atarsam kendi sistemime de kurmayı düşünüyorum Windows 11 LTSC sürümünü.

Debloat yerine direkt Windows 10/11 LTSC kurulabilir. Evdeki güçsüz bir laptoba kurdum gerçekten bomboş windows gereksiz zamazingolar yok ram kullanımı düşük. Format atarsam kendi sistemime de kurmayı düşünüyorum Windows 11 LTSC sürümünü.
Windows 10 desteği kalktı oyunlarda ve uygulamalarda problem yaşamamak için windows 10 dan ayrılmak durumunda kaldım. Yoksa hala en iyisi bence o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu dışı ama 3090 geçmek istiyorum 1660s den sizce nasıl olur
Halihazırdaki sisteminin parçaları ile youtube üzerinden sistem videolarında oyun performasnlarını inceleyebilirsin en net sonucu onlar veriyor.

onerır mısın ltsc surumu kurmayı iyi mi ve nası kuruluyo

Windows 10 desteği kalktı oyunlarda ve uygulamalarda problem yaşamamak için windows 10 dan ayrılmak durumunda kaldım. Yoksa hala en iyisi bence o

Halihazırdaki sisteminin parçaları ile youtube üzerinden sistem videolarında oyun performasnlarını inceleyebilirsin en net sonucu onlar veriyor.
7500f işlemci. kaldıracağını düşünüyorum.
3090 fiyatina 9060xt geliyor sanırım daha mantıklı olur
hocam amd den aşırı çekinirimi. Amd androind gibi. Nvidia iphone gibidir bence. ekran kartlarında. 3090 istememim sebebi. 3000 serisi uucuz ucuzun en iyisini almak istiyorum 20 25bine alabilirim diye düşünüyorum.

7500f işlemci. kaldıracağını düşünüyorum.

hocam amd den aşırı çekinirimi. Amd androind gibi. Nvidia iphone gibidir bence. ekran kartlarında. 3090 istememim sebebi. 3000 serisi uucuz ucuzun en iyisini almak istiyorum 20 25bine alabilirim diye düşünüyorum.
Samsung daha iyi bence :D ben de eskiden nvidia fanboydum fakat şuan mis gibi 9060xt kullanıyorum tavsiye ederim

Samsung daha iyi bence :D ben de eskiden nvidia fanboydum fakat şuan mis gibi 9060xt kullanıyorum tavsiye ederim
hocam inanın şirketler umrumda değil ama ben parasına bakarım :D ama amd beni korkutuyor.

Merhabalar, sistemimde 1660 SUPER ekran kartı bulunuyordu, ekran kartımı forumda konu açarak öneriler eşliğnde 9060XT 16 GB modeline yükselttim. DDU ile eski sürücüleri kaldırdım. CS2, Valorant, RDR2, gibi oyunlarda biraz test yaptım. Farkettiğim bir durum var. %10 ve %1 fps düşmelerinde 144'ün altında düşüyor bu da bana anlık drop etkisi yaratiyor. Sistemde ne yapmam gerekir, yükseltme yanlış mı oldu? BIOS ayarlarım mı yanlış bu konuyla ilgili destek olabilecek birileri var mı?

B450M S2H
Ryzen 5 5600
16 GB RAM
9060XT 16GB
PSU: COOLER MASTER MWE 80PLUS 650W
Biostan Resizable BAR Support: Bunu Disabled yap.

watman mı ratmanmı o hata çok avr diyolar. takılıp kalıyo falan diyolar.
3090 a şuan 25k vermek ne rezil bi hareket olur ya 9070xt var 7-8k eklesen. Watman mı kaldı bu işleri kulaktan dolma bilgilerle değil araştırarak yapın lütfen 3090 a alacağın psuyu 9070xt ye alsan zaten stabil çalışacak sistem yazık valla 2. El döküntü 3090 a para vermek

kim diyo hocam 9000 serisinde hiç duymadım :D
650w psu ile kullananlar 🤣

3090 a şuan 25k vermek ne rezil bi hareket olur ya 9070xt var 7-8k eklesen. Watman mı kaldı bu işleri kulaktan dolma bilgilerle değil araştırarak yapın lütfen 3090 a alacağın psuyu 9070xt ye alsan zaten stabil çalışacak sistem yazık valla 2. El döküntü 3090 a para vermek

650w psu ile kullananlar 🤣
aynen hocam 2 nesil önceki karta 9000 serisi fiyatı vermek saçma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,335
Üyeler
189,434
Son üye
B0zoo