ExpoMazer
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Uzun olanlardan.kule tipi dediğiniz küçük olanlar mı yoksa uzun olanlar mı
Uzun olanlardan.kule tipi dediğiniz küçük olanlar mı yoksa uzun olanlar mı
tamamdır çok teşekkürlerUzun olanlardan.
1080p ise monitor yeterli hocam benim de 1080p oldugu icin ve monitoru degistirmeyecegim icin yeterli buldum8gb yeterli oluyor mu zaten dediğim gibi çok ağır oyunlar oynamıyıcam valorant,cs,mc,gta,marvel rivals,apex gibi online oyunlar
Tabi ama butceniz varsa 16gbligi daha iyi olur8gb yeterli oluyor mu zaten dediğim gibi çok ağır oyunlar oynamıyıcam valorant,cs,mc,gta,marvel rivals,apex gibi online oyunlar
@ExpoMazerarkadaşlar vatandan aldım bilgisayar ryzen 5 7600x işlemci rtx 5060 ekran kartı var ssd 1tb ram 16gb birde monitör aldım asus 180hz ips 1ms 27 inç 45bin tl para ödedim
Ryzen 5 7600x işlemci için sıvı soğutmamı aldın yoksa hava soğutucumu.arkadaşlar vatandan aldım bilgisayar ryzen 5 7600x işlemci rtx 5060 ekran kartı var ssd 1tb ram 16gb birde monitör aldım asus 180hz ips 1ms 27 inç 45bin tl para ödedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@ExpoMazer
adam hava taktı yeterli dediRyzen 5 7600x işlemci için sıvı soğutmamı aldın yoksa hava soğutucumu.
Hava soğutmada iki fan mı var yoksa tek fan mı?adam hava taktı yeterli dedi
anakartı sormadım ilk girdiğimde 9060xt sistem sordum bana 40bin civarı dedi bende 5060 alayım o zaman dedimHava soğutmada iki fan mı var yoksa tek fan mı?
Anakart olarak ne verdiler
Kasanın markası ne?anakartı sormadım ilk girdiğimde 9060xt sistem sordum bana 40bin civarı dedi bende 5060 alayım o zaman dedim
cam bi tane kasaydı 5141tl fiyatı vardı soğutucu sıvıymış galiba babam dediKasanın markası ne?
İşlemci Soğutucunun tek fanlımı birde?
Tamam kanka nvidia dan özel fanboy hediye kutusu alacaksın ıkınmavar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5060 al nvidia süper süper süper rtx var süper süper süper msi rtx al süper
Ryzen 5 7600X Performans olarak iyi ama ısınan bir işlemci sıvı soğutucu veya iki fanlı bir kule tipi soğutucu varsa sıkıntı olmaz.cam bi tane kasaydı 5141tl fiyatı vardı soğutucu sıvıymış galiba babam dedi