Rx 9060xt ve ryzen 5 7500fli bi sistem almayı düşünüyorum bütçem 30k civarı

Hocam 9060xt 16gbyi alin geçen hafta 8gblik versiyonunu aldım ayni fiyattaki nvdialardan çok daha fazla performans veriyor
nvidiada 4 kat fps attıran teknoloji var nvida süper
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu anda güncel AMD ekran kartlarında sürücü sorunu olarak bu var. Yine Nvidia ve İntel de olan bir şey.
bunlarda bi düzeltemedi ya bekliyoz ama rx550 takçam

Hocam 9060xt 16gbyi alin geçen hafta 8gblik versiyonunu aldım ayni fiyattaki nvdialardan çok daha fazla performans veriyor
8gb yeterli oluyor mu zaten dediğim gibi çok ağır oyunlar oynamıyıcam valorant,cs,mc,gta,marvel rivals,apex gibi online oyunlar

e ne sürücü konusu acıyon o zaman amd de daha cok var nvidia süper

8gb vram bence yeter ya
0 bilgiyle yaptığın şu yorumlara bak dasjlnsgkjlngjklsdfhnfdkjhnfdkjhdf 15 sene önceki kartı kullanmışsın 2025 model kartlarda da çok driver sorunu var diyorsun nvidia fanboy :ROFLMAO::ROFLMAO: Bende de 4060 var nerdeyse 1 yıldır driver sorunum var ama kalkıp nvidia kötülemiyorum

0 bilgiyle yaptığın şu yorumlara bak dasjlnsgkjlngjklsdfhnfdkjhnfdkjhdf 15 sene önceki kartı kullanmışsın 2025 model kartlarda da çok driver sorunu var diyorsun nvidia fanboy :ROFLMAO::ROFLMAO: Bende de 4060 var nerdeyse 1 yıldır driver sorunum var ama kalkıp nvidia kötülemiyorum
yoo demedim çıkar göster

Bu videoya göre Abdullah Hacıgül AMD fanı olması lazım.
ne güzel işte

Online oyunlarda DLSS ve Mfg işe yaramaz.
nvidia reflex var çok işe yarıyo

e ne sürücü konusu acıyon o zaman amd de daha cok var nvidia süper

8gb vram bence yeter ya
Nereye yetiyor 8gb. Forza Horizon 5 oynuyorum ekran kartı %75-80 kullanırken düşük video belleği uyarısı alıyorum sürekli. VRAM daha yüksek olsa bi nefes alacak ekran kartı rahatlayacak.

Nereye yetiyor 8gb. Forza Horizon 5 oynuyorum ekran kartı %75-80 kullanırken düşük video belleği uyarısı alıyorum sürekli. VRAM daha yüksek olsa bi nefes alacak ekran kartı rahatlayacak.
bana 4gb yetiyo kisiden kisiye degisir bence ya

son karar ne çünkü birazdan bilgisayar bakmaya gidicem sadece ekran kartı konusunda kararsız kaldım

GTA 6 oynamak istiyorsan gelecekte 9060xt 16gb al :D

Geri