Asus Prime rx9070xt ekran kartı ile furmark test yaparken birden kapandı altıma sıçtım . Sizce sebebi ne olabilir ? (Bu arada ekran kartına 8pin den 6+2 ye ayrılan 2 tane kablo taktım onunla ilgili olma ihtimali var mıdır?)
3 pin yerine de pin taktınız değil mi?Asus Prime rx9070xt ekran kartı ile furmark test yaparken birden kapandı altıma sıçtım . Sizce sebebi ne olabilir ? (Bu arada ekran kartına 8pin den 6+2 ye ayrılan 2 tane kablo taktım onunla ilgili olma ihtimali var mıdır?)
psu 850w ama bence kablo yüzünden acayip korktum gpu yanacak diye . 3 pinde dolu şuan ama 2 tanesi aynı kabloda birleşiyorlarBen de pinleri dediğiniz şekilde taktım hocam bende sorun olmamıştı psunuz kaç w
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 pin yerine de pin taktınız değil mi?
En sağ fotoğraftaki gibi şuanda benimki ama kapandı birden furmark testinde Msi mgp a850g kullanıyorum . Ayrıca cs2 oynarken anormal fps dropları yiyorum.Alt tabloda ki gibi bağlantı yaptıysanız ve power supply yeterli güç veren kaliteli bir modelse sorun olmaması gerek.
Alıntıyı görüntüle
Yeni kartlarda sorun yaşayan çok kullanıcı var, hem AMD hem de Nvidia cephesinde. Hangisi için hatırlamıyorum fakat bir üye temiz format ve Windows 10 ile çözüm bulmuştu yaşadığı sorunlara.En sağ fotoğraftaki gibi şuanda benimki ama kapandı birden furmark testinde Msi mgp a850g kullanıyorum . Ayrıca cs2 oynarken anormal fps dropları yiyorum.
çok tuhaf sıkıntıları var kartların anlamdım bir türlü tek 8 pin kablosu alıp karta takmayı deneyeceyimYeni kartlarda sorun yaşayan çok kullanıcı var, hem AMD hem de Nvidia cephesinde. Hangisi için hatırlamıyorum fakat bir üye temiz format ve Windows 10 ile çözüm bulmuştu yaşadığı sorunlara.