Rx 9070xt ucuzlayacak mı?

9070xt yi ilk çıktığında aldım sapphire nitro plus modelını 37.000 lıraya ve 3 taksıtlı şuan 40.000 lıra taksıtlısı yani düşmez

30 altına güzel bir marka model düşerse amd ye şans veririm zaten askerlik var elimdeki bana yetiyor şuan

Çok pahalı ya bu çip krizi nasıl oluyorki üretim hızımı yetersiz oluyor

Türk satıcılar kazık satıyor avrupada 700 euro civarına bulunuyorken burda 36binden açılıyor 5070ti ile aynı bekleyin almayın

Türk satıcılar kazık satıyor avrupada 700 euro civarına bulunuyorken burda 36binden açılıyor 5070ti ile aynı bekleyin almayın
Bunla ilgili tonla konu açıldı. Avrupada 700 Euroya bulmanız imkansız şuan. Aşırı stok kıtlığı var. İlk satış gününde bile 900 Euro üstünde alanlar oldu avrupada. 700 Euroya bulabiliyorsanız link atında bi 50 tane aldıralım.

Eğerki yeteri kadar stok temini yapılamazsa ve yeni gelecek olan 9060 serisi kartlarıda gereksiz pahalı olursa malesef fiyatları düşmez. Eğerki stok temini yeterince iyi gerçekleşirse ve 9060 serisi beklenen fiyattan aşağı doğru çekilmeye başlarsa o zaman fiyatlarında iyi düşüşler gözlemleyebiliriz.
Yaktın beni valla ben yaza 55 60 gibi bir bütçeye sistemi toplamak istiyordum

daha artmadan alıcaksan al giga sevmem ama bu kartın soğutma çok iyi 62-63 geçmiyo fiyatta en ucuzu

Şuanda alamam üniversite okuyorum, okulum bitince ancak bütçemi toparlarım bi de laptobumu satmaya çalışıyorum bi yandan.

Kartın çıkış fiyatı 600 dolar ama şuanda satışı 1000 dolardan fazla. Ucuzlaması gerekiyor ama çok süre geçtiği halde ucuzlamadı, konu hakkında bilginiz var mı? Şimdiden teşekkürler.
35K ya elde edilebiliyor alacaksanız kaçırmayın ucuzlayacağı yok çünkü

Bunla ilgili tonla konu açıldı. Avrupada 700 Euroya bulmanız imkansız şuan. Aşırı stok kıtlığı var. İlk satış gününde bile 900 Euro üstünde alanlar oldu avrupada. 700 Euroya bulabiliyorsanız link atında bi 50 tane aldıralım.
Avrupada yaşayan birine bunu söylemen baya komik

1744990822685.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1744990864835.png

Bu da nitro+ modeli. her şeyi bilmeyiverin kardeşim. al hadi 50 tane bekliyorum
link atında bi 50 tane aldıralım.

Avrupada yaşayan birine bunu söylemen baya komik

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bu da nitro+ modeli. her şeyi bilmeyiverin kardeşim. al hadi 50 tane bekliyorum
Üstte attığın 9070 modeli 9070 XT değil(ona rağmen ucuz bile değil.). altta attığının linkinide gönder. vergi dahil fiyatı mı değil mi belli değil. 33 teklif yazıyor. VAT include fiyatını görelim. 700 Eur fiyatla VAT incl. bul alacağım. 50 tane bekliyorum diyip geçiyorsun. Satış linki gönder. Nası bi avrupada yaşıyorsan diğer avrupada yaşayanlardan farklı bi dünya da yaşıyorsun gördüğüm kadarıyla. (Herşeyide biliverin be kardeşim.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,417
Üyeler
187,039
Son üye
janned.34
Geri