Redmental
80+ Gold
Dahası
Bende isterim.Ayıp oluyor hocam bende isterim 2080 almak
Bende isterim.Ayıp oluyor hocam bende isterim 2080 almak
ısınıyor mu? rtx ile sıcaklık olarak fazla farkı yok.Isınıyor
Yazılım sorunları var
Bir tık daha güçsüz
Boşver vram avantaji var.yalnız genel olarak 2070 super daha iyi bir kart.
1070 ti neyine yetmiyor.Bende isterim.
aynı değiller yazılımsal sorunlar dedeiğmi gibi BİZZAT AMD'nin sitesinde yazıyor perofmrans olarak stock halde bile 1080 Ti daha iyi ve VRAM avantaji filan her konuda 5700 XT'den daha iyi bir kar.tısınıyor mu? rtx ile sıcaklık olarak fazla farkı yok.
yazılım sorunları eskide kaldı
güç önemli değil cüncellik önemli aynılar neredeyse ztn
Şimdi 5700xt>gt 520 buda demek ki nvidia çöpyalnız genel olarak 2070 super daha iyi bir kart.
Kanka sen avukat falan olmalısın bir elde 10 parmak olduğunu bile kanıtlarsın ciddi ciddi tartışsak .aynı değiller yazılımsal sorunlar dedeiğmi gibi BİZZAT AMD'nin sitesinde yazıyor perofmrans olarak stock halde bile 1080 Ti daha iyi ve VRAM avantaji filan her konuda 5700 XT'den daha iyi bir kar.t
Onu biliyorum ama arada 40-50fps fark yok. 5fps. Fark edilebilir bir fark değil.aynı değiller yazılımsal sorunlar dedeiğmi gibi BİZZAT AMD'nin sitesinde yazıyor perofmrans olarak stock halde bile 1080 Ti daha iyi ve VRAM avantaji filan her konuda 5700 XT'den daha iyi bir kar.t
Hocam bilerek mi cüncel yazıyorsun?ısınıyor mu? rtx ile sıcaklık olarak fazla farkı yok.
yazılım sorunları eskide kaldı
güç önemli değil cüncellik önemli aynılar neredeyse ztn
1080 Tİ'dan iyi bir kart.Şimdi 5700xt>gt 520 buda demek ki Nvidia çöp
Onu biliyorum ama arada 40-50fps fark yok. 5fps. Fark edilebilir bir fark değil.
Bu arada şaka maka 1080ti yerine 5700 xt almak daha mantıklı 0ını bulmak ayrı dert 2. el fiyatları zaten1080 Tİ'dan iyi bir kart.
ama 1080 Ti genel olarak daha iyi 2. elden genelliklle temiz satıyorlar garantili.Bu arada şaka maka 1080ti yerine 5700 xt almak daha mantıklı 0ını bulmak ayrı dert 2. el fiyatları zaten
2.el güvenilir bulunursa alınır zaten 0ları 8000 tlama 1080 Ti genel olarak daha iyi 2. elden genelliklle temiz satıyorlar garantili.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Bu arada bakın ne buldum ve bu sadece kas gücü.