Oyunlarda yüksek performans edit vs yapmak için nasıl bir sistem toplayabilirim sistem linklerini atarsanız sevinirim iyi akşamlar
İntelden daha iyi mi diyorsun amd performans konusundaRTX kart AMD işlemci
Intel oyun performansı olarak daha iyi değil mi intel için?RTX kart AMD işlemci.
Güzel bir sistem paylaşır mısın benimle zorluk çekiyorum.Karta göre değişir. 6600XT 2060 dersen 6600XT mesela. Edit konusunda AMD çok üzmez ama kullanacağın problem önemli. Bazı programlar RTX temelli veya RTX (CUDA) sistemlerde çok daha iyi çalışıyor. Boyle olunca RTX almak zorunda oluyorsun zaten
RX ve rtx amd veya intel hangisi daha iyi oyun performansı sağlar benim için önemli olan o bütçede ortada stoklar r bitmeden asgari ücrete zam gelmeden almam lazımKarta göre değişir. 6600XT 2060 dersen 6600XT mesela. Edit konusunda AMD çok üzmez ama kullanacağın problem önemli. Bazı programlar RTX temelli veya RTX (CUDA) sistemlerde çok daha iyi çalışıyor. Boyle olunca RTX almak zorunda oluyorsun zaten
RTX daha pahalı oluyor. RX ise daha fiyat performans.Oyunlarda yüksek performans edit vs yapmak için nasıl bir sistem toplayabilirim sistem linklerini atarsanız sevinirim iyi akşamlar
Rx sisteme pek içim ısınmıyor sanırım rtx takıntım var fiyat performans istemiyorum bütçeme göre üst düzey oyun performansı sağlayacak bilgisayar arıyorum umarım bulabilir arkadaşlarla beraberRTX daha pahalı oluyor. RX ise daha fiyat performans.
Bursa istersen 3060ti veya ryzen 5 5600 seç.Hero 5A - Game Garaj
HERO 5A, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartı modellerine sahip, AMD hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
15'e rx 6700xt çıkar hep bu da rtx 3060ti-3070 arası oluyor
Attığın sistemi rtx 3060ti ile alabilirsin. Şu an bu bütçeye 3060ti alamazsın.Rx sisteme pek içim ısınmıyor sanırım rtx takıntım var fiyat performans istemiyorum bütçeme göre üst düzey oyun performansı sağlayacak bilgisayar arıyorum umarım bulabilir arkadaşlarla beraber