Neler Yeni

Rx480 8gb Asus strix Siyah ekran ve donma sorunu

Jekemos

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar Öncelikle rx480 ekran kartım ağır oyunlarda bir 3-4 dakika oynatıp soruna aniden donuyor ve ekran siyah olup kilitleniyor 1 dakika sonra rahatlıyor masaüstüne atıyor Lütfen yardım edin
Not:mhz değerini 50 mhz düşürdüm rahatladı gibi oldu 3-4 dakikalık süre 7-8 dakikaya yükseldi ardından yine drop :(

RYZEN 3 3200G İŞLEMCİ
A320m Anakart
8gb Ram
500w Psu
Rx480 8gb Asus Strix EKRAN KARTI

Hocam darboğaz oluyo olabilir, ve driver sorunu olabilir.

Merhabalar Öncelikle rx480 ekran kartım ağır oyunlarda bir 3-4 dakika oynatıp soruna aniden donuyor ve ekran siyah olup kilitleniyor 1 dakika sonra rahatlıyor masaüstüne atıyor Lütfen yardım edin
Not:mhz değerini 50 mhz düşürdüm rahatladı gibi oldu 3-4 dakikalık süre 7-8 dakikaya yükseldi ardından yine drop :(

RYZEN 3 3200G İŞLEMCİ
A320m Anakart
8gb Ram
500w Psu
Rx480 8gb Asus Strix EKRAN KARTI
Furmark indir. 1 saat boyunca test yap

ekran kartımı tam performans çalıştırabiliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

driverlarım güncel sorun ondan değil diye düşünüyorum
Hocam güncel olsa da AMD driver konusunda sorunlu bir firma, driverlarda sorunlar çok çıkıyor ondan dedim.

DDU ile silip 20.9.1 sürümü yükleyin. Yeni sürücüler sıkıntılı. PSU kötüyse besleyemiyor olabilir. Marka modeli ne PSU'nun?

Furmark indir. 1 saat boyunca test yap
en fazla 91 dereceye yükseldi kart
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DDU ile silip 20.9.1 sürümü yükleyin. Yeni sürücüler sıkıntılı. PSU kötüyse besleyemiyor olabilir. Marka modeli ne PSU'nun?
tam hatırlamıyorum ama psu ile alakalı olduğunu sanmıyorum Ddu ile nasıl silip yükleyeceğimi anlatırsanız sevinirim

PSU tam besleyemiyordur muhtemelen

merhabalar öğrendiğim kadarıyla fazla sıcaklıktan dolayı ekran kartım çöküyormuş soğutma işlemini nasıl yaparım acaba yardımcı olabilirmisiniz
macununuzu en son ne zaman değiştirdiniz ?

Geri