Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 20
Dahası
Aynen 8X MSAA'ya al bir de.
Aynen 8X MSAA'ya al bir de.
siz link atabilir misiniz benim indirdiğimde 8x msaa diye bir seçenek yokAynen 8X MSAA'ya al bir de.
Senin indirdiğin sanırım yeni versiyonu. FullScreen'i seçip RUN de.siz link atabilir misiniz benim indirdiğimde 8x msaa diye bir seçenek yok
kac dakika istiyorsunuz testi hocamSenin indirdiğin sanırım yeni versiyonu. FullScreen'i seçip RUN de.
15 dakika yap bakalım.kac dakika istiyorsunuz testi hocam
15 dakika yap bakalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
AİDA64'te bir sorun göremedim. Sistemi yeniden başlattıysan belki o an böyle yapmış olabilir.
Ben senin işlemcinde dahili grafik birimi olduğunu unutmuştum. Acaba görüntü kablosunu anakarta takabilir misin? Ondan sonra AMD üstünden sürücüsünü indirip tekrardan aynı sorunları yaşatıp yaşatmayacağına bakabilir misin?
hocam bu dediğinizi hiç anlamadım hangi kabloyu nereye takıcam?. Fakat geçen sorduğunuz usb sesi gibi bir ses geliyor mu demiştiniz ya bugün farkettim ona benzer bir ses geliyor sinyal sesi gibi bişey dıt dıt dıt ediyor.Ben senin işlemcinde dahili grafik birimi olduğunu unutmuştum. Acaba görüntü kablosunu anakarta takabilir misin? Ondan sonra AMD üstünden sürücüsünü indirip tekrardan aynı sorunları yaşatıp yaşatmayacağına bakabilir misin?
Şimdi ekran kartına bağlı olan DP ya da HDMI kablosunu direkt anakarta bağla hocam.hocam bu dediğinizi hiç anlamadım hangi kabloyu nereye takıcam?. Fakat geçen sorduğunuz usb sesi gibi bir ses geliyor mu demiştiniz ya bugün farkettim ona benzer bir ses geliyor sinyal sesi gibi bişey dıt dıt dıt ediyor.
şuan zaten o şekilde hocamŞimdi ekran kartına bağlı olan DP ya da HDMI kablosunu direkt anakarta bağla hocam.
pardon pardon şimdi anladımŞimdi ekran kartına bağlı olan DP ya da HDMI kablosunu direkt anakarta bağla hocam.
Bunu yaptırmamın sebebi aynı sorun devam ederse ekran kartından kaynaklı bir durum var mı yok mu kesin emin olmak için.şuan zaten o şekilde hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
pardon pardon şimdi anladım
ondan önce bios resetledim amd expo açmadım öyle bir deneyeyim. sorun devam ederse dediğinizi yapayımŞimdi ekran kartına bağlı olan DP ya da HDMI kablosunu direkt anakarta bağla hocam.
Tamamdır bir bak bakalım öyle.ondan önce bios resetledim amd expo açmadım öyle bir deneyeyim. sorun devam ederse dediğinizi yapayım