Neler Yeni

Yeni toplama bilgisayarımda donma ve ekran kararma sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Necati
güç seçeneklerinden minimum cpu usage kullanımını %95 yaparak kullanır mısın bilgisayarı
Mesaj otomatik birleştirildi:

güç planını düzenleye gir sonra gelişmiş güç ayarlarını değiştir oradan dengeliye alıp minimum cpu kullanımını %95 e çekin
Yarın bi deneyip bilgi veririm tekrardan, teşekkürler

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,874
İsim
Emre Zengin

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Bu ekrandaki yapılan test sana mı ait? Bir de BIOS'u sıfırlayıp kaydedip çık. EXPO'yu açma şimdilik. FurMark adlı programı indirip ekran kartını teste sok bakalım.
benim sistemde yeni.Oyun oynarken sıkıntı yok ama youtubeden video açıyım bir uygulamadan film vs açıyım ekran kitleniyo.İnternet mi gitti diyorum bakıyorum.Ekran donmuş komut hiçbirşeyt çalışmıyo direkt kasa üzerinden reset atıyorum.Tüm testlerim tam neyden kaynaklı olabilir.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,874
İsim
Emre Zengin
benim sistemde yeni.Oyun oynarken sıkıntı yok ama youtubeden video açıyım bir uygulamadan film vs açıyım ekran kitleniyo.İnternet mi gitti diyorum bakıyorum.Ekran donmuş komut hiçbirşeyt çalışmıyo direkt kasa üzerinden reset atıyorum.Tüm testlerim tam neyden kaynaklı olabilir.
Bu sadece internet tarayıcısından izlerken mi oluyor? Eğer öyleyse kullandığın internet tarayıcısının Ayarlarına girip. Oradan Sistem sekmesine girip Kullanılabilir Olduğunda Grafik Hızlandırma Kullan seçeneğini kapat.

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Bu sadece internet tarayıcısından izlerken mi oluyor? Eğer öyleyse kullandığın internet tarayıcısının Ayarlarına girip. Oradan Sistem sekmesine girip Kullanılabilir Olduğunda Grafik Hızlandırma Kullan seçeneğini kapat.
hayır sadece tarayıcıda olmuyo o ayarı kapattım oyun oynatıyo testler tam işlemci bozuk değildir herhalde fazla anlamıyorum işlemcinin grafik bilmem neyi bozuk diye bir video görmüştüm öyle bir olay varmı ki

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,874
İsim
Emre Zengin
hayır sadece tarayıcıda olmuyo o ayarı kapattım oyun oynatıyo testler tam işlemci bozuk değildir herhalde fazla anlamıyorum işlemcinin grafik bilmem neyi bozuk diye bir video görmüştüm öyle bir olay varmı ki
Yeni konu açıp daha detaylı yazabilir misin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Necati
Bu ekrandaki yapılan test sana mı ait? Bir de BIOS'u sıfırlayıp kaydedip çık. EXPO'yu açma şimdilik. FurMark adlı programı indirip ekran kartını teste sok bakalım.
Evet bana ait. Tamam denedikten sonra tekrar bilgilendirme yaparım hocam

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,874
İsim
Emre Zengin
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Necati
Chromedan ayarlarda donanım hızlandırmasını kapatıp tekrar kontrol eder misiniz

O hangi testte öyle hata verdi hocam? Video kalitesi düşük anlayamadım.
AIDA64 diye bir program. Hata mı vermiş hocam. O açıp kapattığım şey fotoğraf sadece test sonucu fotoğrafını almıştım onu açıp kapatıyorum donduğunu anlamak adına. Test ederken donmuyor yani öylesine onu açtım

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,874
İsim
Emre Zengin
Chromedan ayarlarda donanım hızlandırmasını kapatıp tekrar kontrol eder misiniz

AIDA64 diye bir program. Hata mı vermiş hocam. O açıp kapattığım şey fotoğraf sadece test sonucu fotoğrafını almıştım onu açıp kapatıyorum donduğunu anlamak adına. Test ederken donmuyor yani öylesine onu açtım
Şu fotoğrafı eklesene bir bakayım ona.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Necati
Tamam şuan işteyim eve geçince ekleyeyim hocam. Öyle sallamasyon yaptım nasıl yapıldığını bilmiyorum normalde ilk günden beri böyle sıkıntı olduğu için stres testine sokayım parçalarda varsa arıza belli olur diye düşünmüştüm ama anlamayınca bir faydası olmadı tabi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Necati
stabilitytest.png

FurMark testini 1080p ile mi yapıcam hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,638
Üyeler
161,104
Son üye
yusuf_bbey1
Top Bottom