Neler Yeni

Rx5500 XT mi GTX 1650 süper mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abra kadabra
Teknobiyotikden yakın zamanda 4000 TL civarı bi sistem toplamayı düşünüyorum. Ama rx5500 XT (4gb) ile GTX 1650 süper arasında kararsız kaldım. İkisinide aynı fiyata veriyorlar. Ben genelde cs go, valorant, pubg, fortnite, GTA 5 oynicam. Hangi ekran kartını önerirsiniz?

zS1mpleo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Emirhan Çeliker
GTX 1650S daha mantıklı bir tercih olacaktır.

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon
Gtx 1650s.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Teknobiyotikden yakın zamanda 4000 TL civarı bi sistem toplamayı düşünüyorum. Ama rx5500 XT (4gb) ile GTX 1650 süper arasında kararsız kaldım. İkisinide aynı fiyata veriyorlar. Ben genelde cs go, valorant, PUBG, fortnite, GTA 5 oynicam. Hangi ekran kartını önerirsiniz?
1650s bence.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Oynaıdğın oyunlar genelde NVIDIA tabanlı ama zaten NVIDIA kart alabiliyorsan ve benzer fiyattaysa hatta genel olarka 1650s uper zaten daha iyi AMD'ye bulaşma ki zaten genelde sistemlerde GALAX EX modeli oluyor ama 5500 xT'de sapphire pulse modeli oluyor ki galax çok daha iyi üstelik NVIDIA driverleri, teknoljoiler vs çok daha iyi CUDA, nvenc, çok daha verimli olması ve OC potansiyeli vs gibi sebeplerden ve driver konusunda daha iyi, sağlam,başarılı,stabil, sorunsuz ve güvenilir ki RX 5000 serisi kartlar, RX 500 serisinden daha çeşitli sorunlar çıkarıyor ynai çok ucuz değil şuan eğer arada 300 TL falan olsa ancak 5500 xT alınır ama benzer fiyatta düşünmeden NVIDIA'yı al geç her konuda daha başarılı özellkile driver ve geforce experience falan da var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abra kadabra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oynaıdğın oyunlar genelde NVIDIA tabanlı ama zaten NVIDIA kart alabiliyorsan ve benzer fiyattaysa hatta genel olarka 1650s uper zaten daha iyi AMD'ye bulaşma ki zaten genelde sistemlerde GALAX EX modeli oluyor ama 5500 xT'de sapphire pulse modeli oluyor ki galax çok daha iyi üstelik NVIDIA driverleri, teknoljoiler vs çok daha iyi CUDA, nvenc, çok daha verimli olması ve OC potansiyeli vs gibi sebeplerden ve driver konusunda daha iyi, sağlam,başarılı,stabil, sorunsuz ve güvenilir ki RX 5000 serisi kartlar, RX 500 serisinden daha çeşitli sorunlar çıkarıyor ynai çok ucuz değil şuan eğer arada 300 TL falan olsa ancak 5500 xT alınır ama benzer fiyatta düşünmeden NVIDIA'yı al geç her konuda daha başarılı özellkile driver ve geforce experience falan da var.
Teşekkürl ederim bilgilendirmeniz için
Peki alıcağım monitör phlips fresync destekli o yüzden AMD düşündüm. Fresync ı gsync olarak kullanabilir miyim

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Teşekkürl ederim bilgilendirmeniz için
Peki alıcağım monitör phlips fresync destekli o yüzden AMD düşündüm. Fresync ı gsync olarak kullanabilir miyim
Evet kullanabilirsin ki monitör donanaımsal G sync destekliyor olsaydı çok iyi ourdu gecikme konusunda daha iyi sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,676
Üyeler
161,112
Son üye
thekoc
Top Bottom