Neler Yeni

RX5500xt 4 gb Wattman hatası

cipotar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğuzhan Çetiner
Ryzen 3100 / rx550xt 4gb / 600w psum var. 1-2 Haftaya kadar bir sıkıntım yoktu. Bilgisayarı yeni açtığımda herhangi bir oyuna giriş yapmaya çalıştığımda ekran kitlenip kalıyor. Sonrasında Beklenmeyen bir sistem hatasından dolayı Wattman ayarları geri yüklendi hatası alıyorum. Fakat ikinci kez giriş yaptığımda hiçbir sıkıntı olmadan giriş yapıyorum.

Denetim masasından güç özelliklerinden hızlı başlat tikini kaldırdım. Sorun yine aynı.
Farklı bir sürüm kurdum. Bu sefer herhangi bir oyuna basar basmaz kilitleniyor.

WhatsApp Image 2021-02-17 at 13.36.15.jpeg

Birçok video izledim bir türlü olmadı. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlarımdan çözüm tavsiyenizi bekliyorum.

alex jensen

80+ Silver
Ryzen 3100 / rx550xt 4gb / 600w psum var. 1-2 Haftaya kadar bir sıkıntım yoktu. Bilgisayarı yeni açtığımda herhangi bir oyuna giriş yapmaya çalıştığımda ekran kitlenip kalıyor. Sonrasında Beklenmeyen bir sistem hatasından dolayı Wattman ayarları geri yüklendi hatası alıyorum. Fakat ikinci kez giriş yaptığımda hiçbir sıkıntı olmadan giriş yapıyorum.

Denetim masasından güç özelliklerinden hızlı başlat tikini kaldırdım. Sorun yine aynı.
Farklı bir sürüm kurdum. Bu sefer herhangi bir oyuna basar basmaz kilitleniyor.

Alıntıyı görüntüle

Birçok video izledim bir türlü olmadı. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlarımdan çözüm tavsiyenizi bekliyorum.
ddu ile driver sil whql driver indir

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Eğer yeni sürücü ile böyle bir şey oluyorsa sürücüyü bir ya da iki eski sürüme alabilirsiniz.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Whql bir driver kullanın ve markası nedir kartın?

cipotar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğuzhan Çetiner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Farklı bir driver ile denemiştim ama olmadı . 2-3 sürüm daha düşürüp deneyeceğim.

Msi mesh rx5500xt 4gb
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eski whql bir driver kurdum. Bu sefer oyun başlangıç ekranı geliyor örnek(Csgo yazısını görüyorum ekranda tam orada donuyor) ve tekrar giriş yapmaya çalıştığımda da değişen bir şey olmuyor.

Son düzenleme:
Top Bottom