6 ay önce dizdiğim sistemde b450s2h anakart ryzen 5 2600 ıslemci ve sapphire pulse rx5500xt 8gb model ekran kartını sıfır olarak almıştım butun oyunları bu sistemle sorunsuz oynayabılıyordum herhangi bır wattman hatası almadım 2 ay once anakart yukseltmek ıstedım ve asus tuf b450 pro ıı modeline gecıs yaptım anakartı takar takmaz butun oyunlarda wattman hatası almaya basladım butun radeon ayarlarını denedım voltaj dusurme frekans ayarlama butun cozum yollarını denememe rağmen sorun düzelmedi ve artık can sıkıcı hale gelmeye başladı 4 gun önce b450 s2h ve asus tuf b450 modelinin bios ayarlarını karsılastırdım nerdeyse aynı ayarlardaydı sadece tek bır ayar değişikti o da boot manager kısmındakı fastboot ayarıydı b450 s2h modelinde bu dısable iken asus tuf modelınde bu enableydı bunu yenı anakartta dısable yapınca wattman sorunları tamamen ortadan kalktı ekran kartına hız aşırtma yapıp en agır oyuna gırdım herhangı bı hata vermedı valorant oynarken 10 dk ıcınde oyun ekran kartı surucusu coktu uyarısı gelıp kapanırdı artık 7 8 saat oynasamda bu hatayı almıyorum. hala bu hatayı alanlar varsa bu ayarıda deneyıp sorununu halledebilir. umarım sızde bu sorunu cozmus olursunuz.