- En İyi Cevap
- 101
Dahası
70 derece gayet normal, endişelenmeye gerek yok.
% kaçta çalışıyor burası önemli söylersen iyi olurzaten kasanın camını actıgımda 60 derecyi geçmiyor ekran kartım yine aynı yukte
msi mag force 100m 100r 101m 3ünden birini alabilirsinizdeğiştiricem zaten r5 3600 ve rx5600xt için zaten bu alınmaz
güzel bi fikir deniyicem sagoluncamın vidalarına yükseltme vidası takın isterseniz arada boşluk kalır serin çalışır
xfx rx5600xt var ve burda yazılanlara gore ve benimde düşündüğüme göre kasanın hava akısından dolayı mesala camı acıkken 60 dereceyi geçmiyor yine aynı yuklerdeSıcaklığın iyi.
Eğer ekran kartının soğutma performansı iyi ise kasa falan fark etmiyor.
Her türlü serin çalışıyor.
Hava akışı iyi kasa 3-5°C daha serin olmasını sağlıyor.
60da 70°C de iyi sıcaklıklar.güzel bi fikir deniyicem sagolun
Mesaj otomatik birleştirildi:
xfx rx5600xt var ve burda yazılanlara gore ve benimde düşündüğüme göre kasanın hava akısından dolayı mesala camı acıkken 60 dereceyi geçmiyor yine aynı yuklerde
mesela dedim zaten. farkeder mi? anlatmak istediğim şey ortada. bende tuf 3 evo var, arkadaşımda pulse var. benim kart daha serin çalışıyor.Asus ve Sapphire bir model değil, marka.
Çünkü Pulse sessizlik odaklı bir kart.mesela dedim zaten. farkeder mi? anlatmak istediğim şey ortada. bende tuf 3 evo var, arkadaşımda pulse var. benim kart daha serin çalışıyor.
anlatmak istediğim bu işte modelden modele bile değişiyor. konuda sadece 5600xt olarak bahsedilmiş.Çünkü Pulse sessizlik odaklı bir kart.![]()