Rx5600xt sürücü hataları

Prodmhba

80+
Reaksiyon skoru
4
Rx5600xt almak istiyordum ama sürücü hatalarının çözülemediği yazıyor sizce rx5600xt almalı mıyım. Bu hatalarla karşılaşan varsa yazabilir mi alırsam ryzen 5 3600 ile kullanacağım. Yoksa ryzen 5 3600 ile rtx 2060 almak istiyorum yardımcı olur musunuz.

Eskisi kadar yok. Çok nadir var. İlk zamanlarda buralar doluydu şimdi %85 90'ı çözüldü. 20.8.3 kur ya da 20.4.2

Rx5600xt almak istiyordum ama sürücü hatalarının çözülemediği yazıyor sizce rx5600xt almalı mıyım. Bu hatalarla karşılaşan varsa yazabilir mi alırsam ryzen 5 3600 ile kullanacağım. Yoksa ryzen 5 3600 ile rtx 2060 almak istiyorum yardımcı olur musunuz.
Bir dahaki aya bütün sorunlar ortadan kalkacak

Bir dahaki aya bütün sorunlar ortadan kalkacak

Önümüzdeki 2 ay içinde almak istiyorum rx5600xt nin oyun performansının genel olarak daha iyi olduğunu gördüm yani 2 ay içinde sorunlar çözülmüş olacak ise kararım kesin olarak rx5600xt olabilir mi yani kesin çözülecek mi sorunlar

Önümüzdeki 2 ay içinde almak istiyorum rx5600xt nin oyun performansının genel olarak daha iyi olduğunu gördüm yani 2 ay içinde sorunlar çözülmüş olacak ise kararım kesin olarak rx5600xt olabilir mi yani kesin çözülecek mi sorunlar
Son güncelleme ile beraber bilinen sorunlar çok fazla azaldı
Ve amd yeni ekran kartlarını piyasaya sürecek
Tahminim bu yeni ekran kartlarıyla beraber sorunsuz birdriver çıkacağı yönünde

Arastirmalarima gore sapphire pulse rx 5600 xt'de driver sorunu yasayan insan gormedim.sapphire pulse modelini alirsan sorun yasamassin muhtemelen

Bende 5600 alıcam büyük ihtimal driver sorunuyla karşılaşıcagımı düşünmüyorum o sorunlarla karşılaşan arkadaşlar haziran aylarındaydı driverları galiba amd düzeltti umarım sorunsuz çalışır gerçekten 5600 f/t olarak baya başarılı ekran kartı

Geri