RX570 Aniden Sistem Görüntü Gitmesi

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,017
Selamun aleyküm
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce g2 sistemi almıştım. İçerisinde rog strix rx 570 var. Başıma gelen soruna gelecek olursak bilgisayarım genellikle yeni açtıktan 3-4 dakika içerisinde aniden görüntü gidiyor, fare klavye ışıkları sönüyor ama kasadaki fanların ışıkları yanmaya devam ediyor. Ekran kartının önünde rgb rog logosu beyaz ışık yanıp sönüyor bu bir arıza bildirisi mi anlamadım. Konuyla ilgili bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Selamun aleyküm
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce g2 sistemi almıştım. İçerisinde rog strix rx 570 var. Başıma gelen soruna gelecek olursak bilgisayarım genellikle yeni açtıktan 3-4 dakika içerisinde aniden görüntü gidiyor, fare klavye ışıkları sönüyor ama kasadaki fanların ışıkları yanmaya devam ediyor. Ekran kartının önünde RGB rog logosu beyaz ışık yanıp sönüyor bu bir arıza bildirisi mi anlamadım. Konuyla ilgili bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Öncelikle bios sürümünü kontrol edin.Ondan sonra ise rx 570 için en stabil sürücü olan 20.1.3 sürücüsünü indirin ve deneyin sisteminizi.Bunlardan sonra Furmark ve Occt'de testler uygulayın.Sonuçları paylaşın.

Öncelikle bios sürümünü kontrol edin.Ondan sonra ise rx 570 için en stabil sürücü olan 20.1.3 sürücüsünü indirin ve deneyin sisteminizi.Bunlardan sonra Furmark ve Occt'de testler uygulayın.Sonuçları paylaşın.
Yaklaşık 4 ay önce başladı bu problem. Ondan önce hiç olmamıştı. Rami mi test ettim sorun çıkmadı. Şuan 20.5.1 sürümünü kullanıyorum söylediğiniz sürüme nasıl geçiş yapabilirim. Ve de güncel olması her zaman iyi değil midir.

Yaklaşık 4 ay önce başladı bu problem. Ondan önce hiç olmamıştı. Rami mi test ettim sorun çıkmadı. Şuan 20.5.1 sürümünü kullanıyorum söylediğiniz sürüme nasıl geçiş yapabilirim. Ve de güncel olması her zaman iyi değil midir.
son sürüm şuan optional olarak geçiyor yani demo gibi bir şey o yüzden son sürümün bir altına geçin

son sürüm şuan optional olarak geçiyor yani demo gibi bir şey o yüzden son sürümün bir altına geçin
Zaten sürümde farklılık olduğunu anlamıştım kötü yönde yani. Çünkü lolde 400 fps alıyorsam artık 180-190 alıyorum. Benim 5-6 ay önceki sürüme geçmem lazım en iyisi.

Zaten sürümde farklılık olduğunu anlamıştım kötü yönde yani. Çünkü lolde 400 fps alıyorsam artık 180-190 alıyorum. Benim 5-6 ay önceki sürüme geçmem lazım en iyisi.
20.1.3 sürümünü Google'a Rx570 Old Drivers yazarak bulabilirsiniz.Aynı zamanda en güncel her zaman en iyisi olmayabiliyor.

Geri