Neler Yeni

Öneri RX570 Çok Isınan Kart Alınır Mı?

Ysuflix

80+ Gold
Merhaba. Kuzenimin pcyi yükseltiyoruz İ5 4460 ve RX 570 alıcaz. Yakınım rx6600e geçti xfx rx570 8gb kartı vardı miningsiz içi açılmamıştı sadece oyun oynandı excalibur kasa pc. Yaklaşık 1 ay önce falan oluyo bu olay. Furmark 5 dakikada 90 derece oldu kart. Dedim kartı bana bırak ben bakım yapıp temizliyim. Temizledim mx4 sürdüm 85 oldu. Oyunlarda 70 71 geçmedi ama fanlar hızlanıyo hemen. Vram termal pedleri söktüm blok daha iyi bassın diye biraz daha iyi durumda. Kartı geri verdim bende şimdi dedim yükseltme için alalım ondan kartı 700 TL'ye bırakıcak fazlalıktı diye ısınıyodu diye. Sadece oyun oynanıcak kartla zaten yine. Alınır gibime geliyo performansı yerinde full mesh kasada kullanılcak. Kartı isticem parayı vermeden önce pedsiz vram ısılarına bakıcam oyunlarda test edicem yine. Asıl sorum şu bu kartın geleceği ne olur? Sorun yaşatır mı? aldık 3 ay sonra sorun çıkartır mı bu tür bir şey yaşamak istemeyiz üzer mi bizi ?

Xeracula

80+ Bronze
Oyunda 75 i geçmiyorsa sıkıntı yok eğer daha soğuk çalışmasını istiyorsanız ice dragon thermal pad ile değişim yapabilirsiniz

Ysuflix

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunda 75 i geçmiyorsa sıkıntı yok eğer daha soğuk çalışmasını istiyorsanız ice dragon thermal pad ile değişim yapabilirsiniz
Hiç ped yok şuan vramlerde ve mosfetlerde. Hwinfo64 den mosfet ve vram ısılarına bakıcam oyundayken kaç olması lazım ortalama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartına nasıl uv yapabilirim

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
Hiç ped yok şuan vramlerde ve mosfetlerde. Hwinfo64 den mosfet ve vram ısılarına bakıcam oyundayken kaç olması lazım ortalama

Ekran kartına nasıl uv yapabilirim
MSI afterburner diye biliyorum

Ysuflix

80+ Gold

1905

80+ Silver
sıcaklığı fazla hocam. bakımlar yapılırsa bi nebze düşecektir ama yine de net bir şey söyleyemiyoırum. 80 derece üzeri kartlara para yatırmanızı tavsiye etmem.

Vhexfr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Vhexfr
RX570 farklı markalarda farklı ısı değerleri verebiliyor. 4 senedir ASUS ROG STRİX RX570 kullanmaktayım. Kart 55 derece üstüne çıkmıyor.

Ysuflix

80+ Gold
sıcaklığı fazla hocam. bakımlar yapılırsa bi nebze düşecektir ama yine de net bir şey söyleyemiyoırum. 80 derece üzeri kartlara para yatırmanızı tavsiye etmem.
Bakım yapılı hali o zaten hocam oyunlarda 70 71 ama birkez daha bakım yapcam test etcem olmazsa uv yapıcam

RX570 farklı markalarda farklı ısı değerleri verebiliyor. 4 senedir ASUS ROG STRİX RX570 kullanmaktayım. Kart 55 derece üstüne çıkmıyor.
Oyunlarda mı 55??

Vhexfr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Vhexfr
Bakım yapılı hali o zaten hocam oyunlarda 70 71 ama birkez daha bakım yapcam test etcem olmazsa uv yapıcam

Oyunlarda mı 55??
Evet oyunlarda yüksek ısı artışı yaşamadım. RDR2 gibi ağır oyunlarda sabit 55 derece aldım hafif oyunlarda 45 derece oluyor boşta 30 35 arası derecelerde oluyor. Kartı üreten markanın mimarisi ile ilgili.

Ysuflix

80+ Gold
Evet oyunlarda yüksek ısı artışı yaşamadım. RDR2 gibi ağır oyunlarda sabit 55 derece aldım hafif oyunlarda 45 derece oluyor boşta 30 35 arası derecelerde oluyor. Kartı üreten markanın mimarisi ile ilgili.
msi versiyonu var bende 70 üstüne çıkmıyor 4 senelik
Değerler çok iyi şanslısınız. Uv yapiyim de karta bakiyim kaç olcak oyunlarda. 10 ar 10 ar voltaj düşürücem mhzyi de 200 düşürücem ama power limit nasıl yapcam bilmiyorum detaylarını @MuratTheFounderOfGariban

Bünyamina

80+ Platinum
Bende rx580 var bakımlı değil 80 dereceleri görebiliyorum bazı durumlarda yani bu model kartlar için 70 dereceler iyi yani .
Ben sanırım uzun bir süre 86 derecelerde kullanmıştım bir sorun yaşamadım.
Herhangi bir uv yapılacak bir durum yok senin kartta aklına bile getirmen saçma geliyor bana .

Top Bottom