Rx570 Expedition Nasıl

Ne Kadar Isınma Olabilir ki Kral 560 Kullanıyorum Daha Isıyla Alakalı Bir Problem Görmedim 570'in O Modellerine Ait Sorun mu Bu

560 ile 570 arasında çok fark var çünkü, 560 çok güç tüketen güçlü bir kart değil 570 e göre. MSI Armor modelinin şikayetçisi çok araştırabilirsin.

Yani Ben'de Öyle Düşünmüyorum Bu kasanızın hava akışıyla alakalı bence

Yani Ben'de Öyle Düşünmüyorum Bu kasanızın hava akışıyla alakalı bence

Kasa hava akışı da önemli tabii ama Armor serisinin soğutma performansı rakiplerine göre zayıf.

560 ile 570 arasında çok fark var çünkü, 560 çok güç tüketen güçlü bir kart değil 570 e göre. MSI Armor modelinin şikayetçisi çok araştırabilirsin.
RX570 Armor ISINMIYOR!

Şimdi Bu Konuda Haklı Olabilirsiniz Bir Sapphire'e Karşı Zayıf Olabilir Ama Ben O Kadar Çok Isınacağını Zannetmiyorum Bir Araştırayım

Kutu fatura ve garanti olmalı,mining olmamalı,bir sıkıntısı olmamalı.

Undervolt yapılabilir sıcaklık için

Kutu fatura ve garanti olmalı,mining olmamalı,bir sıkıntısı olmamalı.
İşte bunu araştırıyorum aslında mining kartlar alınmaz diye bir şey yok daha önceki kartımda mining yapılmıştı 3 4 ay kadar ama bir problemi yok hala kullanır durumdayız.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Undervolt yapmaya gerek duyacağımı zannetmiyorum.

Kaliteli Bir Macun (MX4'e Sahibim) ve Düzgün Havalandırmayla Sorun Çözülür.

İşte bunu araştırıyorum aslında mining kartlar alınmaz diye bir şey yok daha önceki kartımda mining yapılmıştı 3 4 ay kadar ama bir problemi yok hala kullanır durumdayız.

Undervolt yapmaya gerek duyacağımı zannetmiyorum.
Mining yapılmış kartlar bana göre de alınmaz değiller ama armor serisine ısınması yüzünden UV yapanlar çok bir de attığınız linkteki satıcı 4 ay kullanmış ve garantisi yok diyor ondan önceki kullanıcı mining yapmış olabilir

bende şuan korkuyorum beklemedeyim bir adam gibi videosu ve ısı değerlerini paylaşsın bir bakacağım

Burda Armor modeli 75 dereceye kadar dayanıyor
_________

Burda Gigabyte Gaming modeli 70 derecenin altında.

Armor modelinin soğutması ZAYIF.

Canlı testler videoların sonuna doğru direk oraya sarın izleyin.

Yani Şunu Diyeyim Elimdeki Rx560 Tek Fanlı Model Bu Bile 72 Derece Görüyor 75 Derece Bence Kötü Bir Değer Değil

Yani Şunu Diyeyim Elimdeki Rx560 Tek Fanlı Model Bu Bile 72 Derece Görüyor 75 Derece Bence Kötü Bir Değer Değil

RX 500 serisi için riskli deil evet ama ikinci elde sadece Armor serisi yok niye başka modellerden alıp daha serin bir kart kullanmayasın ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,741
Üyeler
204,515
Son üye
rhinesss
Geri