RX570 Fan Hızı Ayarı Önerisi

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
2,814
RX570 kullanan arkadaşlar fan hızı ayarlarını paylaşabilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RX570 kullanan arkadaşlar fan hızı ayarlarını paylaşabilir mi?
Bende şu anda bu değerler aktif. Sizce ayarlar nasıl olmalı? Gaming Mode'da RDR2'de 80 derece görüyor kart.
1625145845101.png

kasa hiç hava almıyo olabilir mi 80 fazla
Kasa modelim Vento VG04F. Paylaştığım ekran görüntüsündeki ayarlarda max. 73 derece görüyorum RDR2'de. Ama Gaming Mode'a aldığım zaman 80 derecelere çıkıyor.

Kasa modelim Vento VG04F. Paylaştığım ekran görüntüsündeki ayarlarda max. 73 derece görüyorum RDR2'de. Ama Gaming Mode'a aldığım zaman 80 derecelere çıkıyor.
Ekran görüntüsündeki fan hızı değerleri sizce iyi mi?

Ekran görüntüsündeki fan hızı değerleri sizce iyi mi?
ben de vento kasa kullanıyorum ama modeli farklı seninkinde önünde cam var sanırım bende tamamen mesh fiyat farkı çok yoksa değiştirmeni tavsiye ederim çok iyi hava akışı var belki o yüzden fazla ısınıyor olabilir en az 7 8 derece düşer diye tahmin ediyorum iyi bir hava ile

Undervolt yapın, havalar çok ısındığı için kartta biraz daha fazla ısınıyor biraz sonra kendi fan ayarımı atarım.

Ben yüzde 60 da kullanıyorum, 2500-2600 rpm civarı oluyor.

Undervolt yapın, havalar çok ısındığı için kartta biraz daha fazla ısınıyor biraz sonra kendi fan ayarımı atarım.
Undervolt hakkında herhangi bir bilgim yok. Bilmediğim için ellemiyorum bozulur falan şimdi.

ben de vento kasa kullanıyorum ama modeli farklı seninkinde önünde cam var sanırım bende tamamen mesh fiyat farkı çok yoksa değiştirmeni tavsiye ederim çok iyi hava akışı var belki o yüzden fazla ısınıyor olabilir en az 7 8 derece düşer diye tahmin ediyorum iyi bir hava ile
Sadece ön yanlar mesh, onun dışında cam. Kaça satabilirim kasayı satmak istersem?

Son düzenleme:
Geri