RX570 Siyah Ekran Problem'i

Bir yakınımda da RX570 var aynı biçimde mining yapılmış ve aşırı derece sıcaklıklarda kalmış, ancak onda hiç bir problem yok :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sorun farklı donanımlardan kaynalanıyor olma ihtimali var mı?
Demek ki bu arkadaşı dolandırmışlar gibi bir şey.

Demek ki bu arkadaşı dolandırmışlar gibi bir şey.
Ben de RX 570 tek fanlı modeli var fan çalışmıyorken 25 derecelerde boştayken, oyunda 50 derece falan fan çalışmıyorken.%100 yükte oynuyorum çoğu oyunu.Zaten %95 üstü olması lazım yükün

Bir yakınımda da RX570 var aynı biçimde mining yapılmış ve aşırı derece sıcaklıklarda kalmış, ancak onda hiç bir problem yok :)

Bu sorun farklı donanımlardan kaynalanıyor olma ihtimali var mı?
belki psu olabilir çok düşük iht,mal

belki psu olabilir çok düşük iht,mal
Eski PSU Frisby'nin çok kötü ve 10 senede yıpranmış 450w'lık bir PSU idi. Ancak o zaman hiç bu problemler olmamıştı. Bence başka bir şeydedir diye düşünüyorum.

Sıcaklıklar güzel ama yine de isterseniz undervolt yapmayı deneyebilirsiniz.
Hocam DDU'dan driverlerı kaldırsam ve yeniden kursam, ardından da UV yapsam problemin düzelme ihtimali var mıdır?
(Şu anda Afterburner'dan ''Core Voltage''-37 ye çektim, durumu bu iletiden belirtirim.)

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Wedi
Eski PSU Frisby'nin çok kötü ve 10 senede yıpranmış 450w'lık bir PSU idi. Ancak o zaman hiç bu problemler olmamıştı. Bence başka bir şeydedir diye düşünüyorum.

Hocam DDU'dan driverlerı kaldırsam ve yeniden kursam, ardından da UV yapsam problemin düzelme ihtimali var mıdır?
(Şu anda Afterburner'dan ''Core Vole''-37 ye çektim, durumu bu iletiden belirtirim.)
Msi afterburner üzerinden bu değerleri ctrl+f basarak ayarlayın eğer ısınma yüzünden sistem kapanıyorsa düzelecektir.Psu olarak frisby kullanıyorsanız değiştirmenizi tavsiye ederim güç yetmiyor olabilir ve parçalar zarar görebilir.

Ekler

• 11.png
    11.png
    21.1 KB · Hit: 77
  • 23.png
    23.png
    16.5 KB · Hit: 64
Son düzenleme:
Geri