net değer 1070 1660 s e denk bir kart arada yüksek bir fps farkı varRX 570 4GB kullanıyorum. Bir arkadaş RX580 e geçmek için satıyormuş direkt takas olur falan demiş arkadaşıma. RX570 + nakit teklif ettim.
RX570+ 500TL verip GTX1070 geçilir mi? Değer mi?
Geçilir.
1070'de sorun yoksa tabi.
Furmark testi isticem kabul ederse. Ayrıca oynadığı oyunlarda oyun içi sıcaklık ve kullanım değerlerini de atmasını isterim. Başka istemem gereken bir test var mı?Geçilir fakat 1070'i incele derim sorunlu olabilme ihtimali var.
Fiyatı şu an çok iyi. Kart sorunsuzsa yapış karta .Fiyatına 4900 istiyormuş, RX580 olursa kafa kafaya takas demiş arkadaşıma. RX570 üstüne nakite bağlarsam harika olur
Kendimden bilirim mining için kullanılmış ve daha sonrasında tamir edilmiş 570 kullandım. Normalinden hiç bir farkı yoktu, ısı değerleri vs.Furmark testi isticem kabul ederse. Ayrıca oynadığı oyunlarda oyun içi sıcaklık ve kullanım değerlerini de atmasını isterim. Başka istemem gereken bir test var mı?
Hocam bence de geçilir. Bence eğer imkanınız varsa önce takılı olan sistemde bir deneyin oyunlar zaten yüklüdür şimdiden hayırlı olsun.RX 570 4GB kullanıyorum. Bir arkadaş RX580 e geçmek için satıyormuş direkt takas olur falan demiş arkadaşıma. RX570 + nakit teklif ettim.
RX570+ 500TL verip GTX1070 geçilir mi? Değer mi?
Furmark testinde sorun yoksa al, güzel kart ama RX 570' e göre biraz daha fazla ısınır.Furmark testi isticem kabul ederse. Ayrıca oynadığı oyunlarda oyun içi sıcaklık ve kullanım değerlerini de atmasını isterim. Başka istemem gereken bir test var mı?