TeşekkürlerRX 580 8GB daha güçlü.
dostum amd den uzaktur benim düştüğüm belaya sende düşme adamların kartı berbat her güncellemede kartı bozmaktan başka bir şey yapmıyorlar
rx 6500 kullanıyorum derdi bitmiyor önce crash yemelerle başladı sonrasında kart textureleri yüklememeye başladıYo ben 580 kullandım, hiç de bir sorun olmamıştı. AMD gönül rahatlığı ile alınır, geçmişte kalmayın.
Kardeşim yaşadığın sorun doğrudur buna itirazım yokta. Neden binlerce sorunsuz kullanan(biri de kendim) insanlar varken kendi sorunun tüm modellerin hepsinde varmış gibi davranıyorsun? Hayır insanları yanlış yönlendiriyorsun.dostum amd den uzaktur benim düştüğüm belaya sende düşme adamların kartı berbat her güncellemede kartı bozmaktan başka bir şey yapmıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
alacaktansa biraz daha ekle 1660 al
rx 6500 kullanıyorum derdi bitmiyor önce crash yemelerle başladı sonrasında kart textureleri yüklememeye başladı
Kardeşim yaşadığın sorun doğrudur buna itirazım yokta. Neden binlerce sorunsuz kullanan(biri de kendim) insanlar varken kendi sorunun tüm modellerin hepsinde varmış gibi davranıyorsun? Hayır insanları yanlış yönlendiriyorsun.
E bu sorun rtx 3050'de de yaşanmış şimdi nvida çöp o zaman?rx 6500 kullanıyorum derdi bitmiyor önce crash yemelerle başladı sonrasında kart textureleri yüklememeye başladı
RX 6500XT normal bir kart değil zaten. Zamanında da önermedim hala da önermem.rx 6500 kullanıyorum derdi bitmiyor önce crash yemelerle başladı sonrasında kart textureleri yüklememeye başladı
6500XT normal bir kart değil zaten. Zamanında da önermedim hala da önermem.
Kendi sisteminde olan hatalar için direk Amdyi suçlama. 580-5500 ler ilk çıktığında evet sıkıntılıydı ama şuanda çok iyi bir durumda Amd driverleri.dostum amd den uzaktur benim düştüğüm belaya sende düşme adamların kartı berbat her güncellemede kartı bozmaktan başka bir şey yapmıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
alacaktansa biraz daha ekle 1660 al
Tek sorunu performans değil, özellikle PCI 3.0 slotunda kullanılınca sapıtıyor kart. Artık o kartta neyi yanlış yaptılarsa durduk yere mavi ekran alan veya oyunları çöken çok kişi gördüm.Kart kötü bir kart ama çıktığı dönemde fiyatına göre performansı kötü. Arızalı çıkarmadılar yani . Sorunu 5500 XT ile aynı gibi olup 6000 serisi adını taşımasıydı.