Arkadaşlar merhaba bugün ikinci el olarak 2800tl ye rx580 8gb aldım sizce pahalıya mı aldım gta5 farming simülatör 25 gibi oyunlar oynuyorum kart benchmark testinde 77dereceleri gördü sizce normal mi yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar merhaba bugün ikinci el olarak 2800tl ye rx580 8gb aldım sizce pahalıya mı aldım gta5 farming simülatör 25 gibi oyunlar oynuyorum kart benchmark testinde 77dereceleri gördü sizce sormak mi yardımcı olursanız sevinirim
kart bakımsız geldi bana ve 2800 e gtx 1000 serisi veya gtx 1600 serisi bir kartta bulunabilir, rx 590 da alınabilirdi.
elimde sapphire nitro+ special edition rx590 var 185w aktif kullanımdayım 62 dereceyi geçmiyor (sistemim uzay montaj)
kart bakımsız geldi bana ve 2800 e gtx 1000 serisi veya gtx 1600 serisi bir kartta bulunabilir, rx 590 da alınabilirdi.
elimde sapphire nitro+ special edition rx590 var 185w aktif kullanımdayım 62 dereceyi geçmiyor (sistemim uzay montaj) Alıntıyı görüntüle
Senin modelin hakkında pek bilgim yok ama dual için bu değerler kasaya ve oda sıcaklığına da bakıp değerlendirildiğinde normal diyebileceğimiz bir sıcaklık olur. Test edilen sistemlerdeki sıcaklığa bakarsan 72 derece civarına ulaştığını görebilirsin.
5 yıla yakın 4gb modelini kullanmış biri olarak da onaylarım.
elimde sapphire nitro+ special edition rx590 var 185w aktif kullanımdayım 62 dereceyi geçmiyor (sistemim uzay montaj) Alıntıyı görüntüle
elimde sapphire nitro+ special edition rx590 var 185w aktif kullanımdayım 62 dereceyi geçmiyor (sistemim uzay montaj)
Arkadaş termal macununu thermalright tf7 ile değiştirdim dedi 4ay olmuş değiştireli bu kartlar bira ısınan kartlar değilmi sence 77 -80 dereceler normal değilmi benchmark testine göre
Asus dual oc olarak geçiyor arkadaş mining felan yapmamış test ederek aldım 3200tl fiyat yazmıştı zar zor 2800tl ye aldım piyasasına bakmadan ama kart cidden temiz duruyor sadece kafama takılan ısı değeri
Asus dual oc olarak geçiyor arkadaş mining felan yapmamış test ederek aldım 3200tl fiyat yazmıştı zar zor 2800tl ye aldım piyasasına bakmadan ama kart cidden temiz duruyor sadece kafama takılan ısı değeri
En uygunu bunu buldum 3.500den fiyat çekiyor lar sapphhire marka ya bile
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaş termal macununu thermalright tf7 ile değiştirdim dedi 4ay olmuş değiştireli bu kartlar bira ısınan kartlar değilmi sence 77 -80 dereceler normal değilmi benchmark testine göre
Niğde de oturuyorum ve oturduğum şehirden başka bir yerden alma taraftarı değilim başka şehirlerden alsak daha iyisini ucuza maal edebiliriz sizde haklısınız.