- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 2. ele bakıyorsam bu sefer rx 6600 daha mantıklı geliyor bence1 yıl kullancaksan 2 ci el daha iyi. PAram güvende , cüzdan güvende ile satan kişiler test falan yapıp atıyorlar.
Hocam 2. ele bakıyorsam bu sefer rx 6600 daha mantıklı geliyor bence1 yıl kullancaksan 2 ci el daha iyi. PAram güvende , cüzdan güvende ile satan kişiler test falan yapıp atıyorlar.
RX 6600 biraz daha iyidirDediğim gibi 2 tane ikinci el kartta sorunsuz dedikleri halde sorun çıktıktan sonra çok sıcak bakamıyorum 2. ele, bu yüzden sadece sıfır bakıyorum yoksa yine rx 6600 bakicam almaya gidince furmarkta hata çıkacak diye uğraşmak istemiyorum, 1 yıl kullanımım olacak maks, valla ne yapayım bilmiyorum şuan
Rx 6600 evet güzel ama fiyatlar şişirilmiş malesef. Miningsiz bulmak çok zor. İntelin en avantajı 2022 üretim miningli olma olasılığı az olması. Mining patladığında rx 6600 stokları bitmiştiHocam 2. ele bakıyorsam bu sefer rx 6600 daha mantıklı geliyor bence
Evet daha iyi ama daha öncesinde iki tane karta baktım 6700 ve 6600 XT satıcılar sorun yok demişti ama gidip furmark yapınca anladım ne kart olduğunu bu yüzden sıfır baktığımı söyledim pg ile de 2 ay önce rx 590 almıştım arkadaşıma satıcı sorunu yok dedi furmark vs de attı ama kart gelince çöp bir kart gelmişti test yapmasak elimizde kalıyordu yani başka ilanlara bakicam rx 6600 için bana mı denk geliyor bu satıcılar anlamadım üstelik pg ile gönderiyorseçmesini biliyorsan ikinci elin sıfırdan farkı yoktur ikinci elden rx 6600 çok daha iyi olur
facebook gruplarından bakmayı denedin gwt gibi yerlerden oralarda herkes ne sattığını bildiği için sorun çıkmaz fazlaEvet daha iyi ama daha öncesinde iki tane karta baktım 6700 ve 6600 XT satıcılar sorun yok demişti ama gidip furmark yapınca anladım ne kart olduğunu bu yüzden sıfır baktığımı söyledim pg ile de 2 ay önce rx 590 almıştım arkadaşıma satıcı sorunu yok dedi furmark vs de attı ama kart gelince çöp bir kart gelmişti test yapmasak elimizde kalıyordu yani başka ilanlara bakicam rx 6600 için bana mı denk geliyor bu satıcılar anlamadım üstelik pg ile gönderiyor
Bakmadım link var mı rica etsem bir oraya da bakayımfacebook gruplarından bakmayı denedin gwt gibi yerlerden oralarda herkes ne sattığını bildiği için sorun çıkmaz fazla
Bakmadım link var mı rica etsem bir oraya da bakayım