Sıfır Intel Arc A750 alacağım driver sorunları hala devam ediyor mu

Dediğim gibi 2 tane ikinci el kartta sorunsuz dedikleri halde sorun çıktıktan sonra çok sıcak bakamıyorum 2. ele, bu yüzden sadece sıfır bakıyorum yoksa yine rx 6600 bakicam almaya gidince furmarkta hata çıkacak diye uğraşmak istemiyorum, 1 yıl kullanımım olacak maks, valla ne yapayım bilmiyorum şuan
RX 6600 biraz daha iyidir

seçmesini biliyorsan ikinci elin sıfırdan farkı yoktur ikinci elden rx 6600 çok daha iyi olur
Evet daha iyi ama daha öncesinde iki tane karta baktım 6700 ve 6600 XT satıcılar sorun yok demişti ama gidip furmark yapınca anladım ne kart olduğunu bu yüzden sıfır baktığımı söyledim pg ile de 2 ay önce rx 590 almıştım arkadaşıma satıcı sorunu yok dedi furmark vs de attı ama kart gelince çöp bir kart gelmişti test yapmasak elimizde kalıyordu yani başka ilanlara bakicam rx 6600 için bana mı denk geliyor bu satıcılar anlamadım üstelik pg ile gönderiyor

Evet daha iyi ama daha öncesinde iki tane karta baktım 6700 ve 6600 XT satıcılar sorun yok demişti ama gidip furmark yapınca anladım ne kart olduğunu bu yüzden sıfır baktığımı söyledim pg ile de 2 ay önce rx 590 almıştım arkadaşıma satıcı sorunu yok dedi furmark vs de attı ama kart gelince çöp bir kart gelmişti test yapmasak elimizde kalıyordu yani başka ilanlara bakicam rx 6600 için bana mı denk geliyor bu satıcılar anlamadım üstelik pg ile gönderiyor
facebook gruplarından bakmayı denedin gwt gibi yerlerden oralarda herkes ne sattığını bildiği için sorun çıkmaz fazla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,809
Üyeler
175,113
Son üye
zımpa
Geri