Neler Yeni

RX580 8GB VS RX570 8GB

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı ile video/yayın kaydı alma olayı. İşlemci değil Ekran Kartı üzerinden kayıt alıp fps kaybını minimuma düşürüyor.
O olay RX570 veya 80'lerde de yok ki :D
Düz H264 kullanıyor. Hadi kayıt alırken 20.000bitrate kayıt alırsın hayvan gibi dosya boyutun olur ama kaliteli video çıkar ama yayın yaparken Twitch bazında sınırın 6k olduğu için 6k bitrate ile bu bahsettiklerin imkansız ötesi.
Encoding render vs. istiyorsan Nvidia'ya bakmalısın.

Bünyamina

80+ Platinum
Üst düzey oyunlar oynamıyorum, Valorant & GTA V Online & R6 gibi gibi. Ultracı değilim, med-high beni götürsün yeterli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ilgimi çekti, fiyatı fazla uygun cebime bir şeyler kalır ancak ne kadar güvenilir orasını bilemedim. Test kısmında "test edildi Max sıcaklık 70 derece fan %65" diye cevap aldım.
max 70 çıkıyorsa muhtemelen termal macunu yenilemiştir arkadaş kart içi açılmış mı resimde gözükmüyor
o kart bende de mevcut içi açılmamış geçen tozunu aldım 77 78 max dereceleri görüyorum kasamın hava akışı iyi
macun aldım biraz daha kullanıp değişeceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Tanrıverdi
max 70 çıkıyorsa muhtemelen termal macunu yenilemiştir arkadaş kart içi açılmış mı resimde gözükmüyor
o kart bende de mevcut içi açılmamış geçen tozunu aldım 77 78 max dereceleri görüyorum kasamın hava akışı iyi
macun aldım biraz daha kullanıp değişeceğim
Gidip deneyeceğim, furmark testini kendim elimle yapacağım. Ekstra dikkat etmem gereken bir husus var mı?

Bünyamina

80+ Platinum
Gidip deneyeceğim, furmark testini kendim elimle yapacağım. Ekstra dikkat etmem gereken bir husus var mı?
kartın bütünlüğüne ve şöyle bir incele çizik mizik defolu yer var mı diye başkası fanlara bak yükteyken stabil dönüyor mu diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Tanrıverdi
O olay RX570 veya 80'lerde de yok ki :D
Düz H264 kullanıyor. Hadi kayıt alırken 20.000bitrate kayıt alırsın hayvan gibi dosya boyutun olur ama kaliteli video çıkar ama yayın yaparken Twitch bazında sınırın 6k olduğu için 6k bitrate ile bu bahsettiklerin imkansız ötesi.
Encoding render vs. istiyorsan Nvidia'ya bakmalısın.
Amacım yayın yapmak değil, açıklamam o şekilde. Şu geri dönüşümlü kayıt bana gerekiyor. Son 1-5-10 dakika öncesini kayıtlama vs.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Amacım yayın yapmak değil, açıklamam o şekilde. Şu geri dönüşümlü kayıt bana gerekiyor. Son 1-5-10 dakika öncesini kayıtlama vs.
O olay Radeon'un yazılımı içerisinde var zaten.
Eğer bit seviyesini yüksek tutabilirim diyorsan al, sorun çıkarmaz. Ben kullanıyordum o özelliği ama tek gıcık edici tarafı alt tab attığın anda o replay duruyor. Kayıt yeniden başlıyor. Bunun yaşanmaması için de Masaüstü kayıt seçeneğini full açık bırakman lazım öyle olunca da kapatmadığın sürece %60 70 gpu kullanımı oluyor boşu boşuna.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Tanrıverdi
O olay Radeon'un yazılımı içerisinde var zaten.
Eğer bit seviyesini yüksek tutabilirim diyorsan al, sorun çıkarmaz.
6500 XT, 6400'de falan bu özellik yok diye biliyorum. Biraz araştırma vaktim olduğunda görmüştüm. RX580 4GB şuanlık kafama yatan ekran kartı. Bakalım zaman ne gösterir.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
6500 XT, 6400'de falan bu özellik yok diye biliyorum. Biraz araştırma vaktim olduğunda görmüştüm. RX580 4GB şuanlık kafama yatan ekran kartı. Bakalım zaman ne gösterir.
Satmasaydım kendi RX570 8GB'ımı size satardım :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
alparslan doğan
Dostum sana ozelden de yazdim sahsen 1060-3-6 gb lara bak ama cok az daha ekleyip 1070 alirsan mukemmel olur fark cok fazla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,410
Üyeler
163,657
Son üye
Carameal
Top Bottom