RX580 Driver Yüklediktan Sonra Ünlem

Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar yeni kasa topladm . sistem parçalarım .
b450 gamin plusmax msı
ryzen 5 3600x
rx 580 saphire 8gb
xpg 3200 mhz ram

win kuruyorum. anakart chipsetini kuruyorum. ekran kartı güncel driverini siteden indirip kuruyorum fakat sonrası ünlem işareti geliyor oyunlarda kartı görmüyor. kart içeriğinde cd den yüklediğimde yükleme esnasında mavi ekran sorunu alıyorum. üzgün surat işareti olan mavi ekran. game brooster ile kurduğumda driveri tamamen silip kurduğumda ünlem kalkıyor fakat yeniden başlatınca yine ünlem geliyor ne yaptıysam olmadı eski sürümleri yükledim olmadı 2018mavi ekran sorunu alıyorum diğer paketlerin hepsinde ünlem alıyorum driver booster ilk kurulumda sıkıntı yokyeniden başlatınca ünleme devam ediyor. Kart portlarınıda denedim görüntü almamda sıkıntı yok . ne yapmalıyım karttamı sıkıntı vardır ?????

DDU ile tüm ekran kartı driverlarını sil, 20.4.2 WHQL sürümünü kur.

Sorunun driver ile alakası yok, normal bir sorun ilk önce tüm sürücüleri DDU programı kullanarak sil ardından en güncel sürücüyü indir. Ardından linkini attığım programı indirip YÖNETİCİ olarak çalıştırarak tamama bas, sorun çözülücektir.

hemen deniyorum
Post automatically merged:

önce sürücüyü kuruyorum . aygıttan bakıyorum ünlem . sonra attığın lintekini yönetici olarak çalıştırım tmm diyorum.?
Post automatically merged:

YAPTIM AMA OLMADI AYNI ÜNLEM DEVAM EDİYOR . REDEON PROĞRAMIDA AÇILMIYOR. NO AMD GRAPHİCS DRİVER İS İNSTALLED .... DİYE DEVAM EDİYOR BEN BU SİSTEMİ KAÇ BİT KURMALIYIM ???? 64 DEĞİLMİ

Son düzenleme:
Geri