- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ara sıra ekran gidip geliyor mining restart oluyo çözümü var mıdır?Ne demek. Her zaman.
Hocam ara sıra ekran gidip geliyor mining restart oluyo çözümü var mıdır?Ne demek. Her zaman.
Hangi program ile kazıyorsun?Hocam ara sıra ekran gidip geliyor mining restart oluyo çözümü var mıdır?
claymoreHangi program ile kazıyorsun?
Ekstra bir bios mod falan yaptıysan olmamış olabilir. Kartın MHz' ini düşürmek işe yarayabilir.claymore
orjinal rom a dönünce sorun olmadı bir de benim havuz ethermine ben şu an 23 le kazıyorum orada bildirilen 23 fakat şimdiki 4 yazıyor neden öyle bir bilgin var mıEkstra bir bios mod falan yaptıysan olmamış olabilir. Kartın MHz' ini düşürmek işe yarayabilir.
O gittikçe artacak. Bende artmıştı en azından. Sürekli açık bırakıyorsan takma artar.orjinal rom a dönünce sorun olmadı bir de benim havuz ethermine ben şu an 23 le kazıyorum orada bildirilen 23 fakat şimdiki 4 yazıyor neden öyle bir bilgin var mı
tamam teşekkürler iyi gecelerO gittikçe artacak. Bende artmıştı en azından. Sürekli açık bırakıyorsan takma artar.
hocam kusura bakmayın bilen birini bulunca sormak istiyorum hocam radeonda başka ayar var mı bir de doğru bios mod nasıl yapılır.O gittikçe artacak. Bende artmıştı en azından. Sürekli açık bırakıyorsan takma artar.
Bios mod konusunda bilgili değilim çok normal mining denemek için kullanmıştım.hocam kusura bakmayın bilen birini bulunca sormak istiyorum hocam radeonda başka ayar var mı bir de doğru bios mod nasıl yapılır.
başka ayar var mı peki radeon daBios mod konusunda bilgili değilim çok normal mining denemek için kullanmıştım.
Varsa da ben bilmiyorumbaşka ayar var mı peki radeon da