İşlemciyi ve ekran kartını ikinci el alırsanız çok daha iyi bir sistem ortaya çıkar.Bu fiyata bu sistem alınır mı??Max bütçe 13k önerileri bekliyorum (sıfır olmak zorunda)
15k olursa haqqus vardı i3 12100f rx 6600.
bütçemın cıkması cok zor o kadar ,bıde sıfır olmak zorunda onerılerınız varmı ve bu sıstem alınır mı?İşlemciyi ve ekran kartını ikinci el alırsanız çok daha iyi bir sistem ortaya çıkar.
Diğer parçaları sıfır alırsınız.
5 3600 rx6600 b550 16gb ramlı bir sistem alınabilir.
Alınmaz diyeceğim de daha iyi bir sistem bu bütçeye zor çıkar.bütçemın cıkması cok zor o kadar ,bıde sıfır olmak zorunda onerılerınız varmı ve bu sıstem alınır mı?
Alınmaz diyeceğim de daha iyi bir sistem bu bütçeye zor çıkar.
Dediğim gibi yapmalısınız. Bu sisteme bu para yazık olur.
su an karar vermem lazım napmalıyımO zaman rx 580 r5 3600 iyi gidebilir.
Bünyamina dediği gibi parçaları ikinci el al.su an karar vermem lazım napmalıyım
ne yazıkkı ıkıncı el alamıyorum,anlayış gosterın yaşım bıraz kucuk aılemı ıkna edemedım,yoksa bende ıkıncı el alırdımBünyamina dediği gibi parçaları ikinci el al.
Bütçeni arttırabilir misin peki ?ne yazıkkı ıkıncı el alamıyorum,anlayış gosterın yaşım bıraz kucuk aılemı ıkna edemedım,yoksa bende ıkıncı el alırdım
İşlemci ryzen 5600 al geç o zaman kardeşim veya 2,3 saniye bekle sıfırda daha uyguna birley çıkartırsam bakarızne yazıkkı ıkıncı el alamıyorum,anlayış gosterın yaşım bıraz kucuk aılemı ıkna edemedım,yoksa bende ıkıncı el alırdım
14000 bile yükselten okeyne yazıkkı ıkıncı el alamıyorum,anlayış gosterın yaşım bıraz kucuk aılemı ıkna edemedım,yoksa bende ıkıncı el alırdım
cok zorBütçeni arttırabilir misin peki ?
Bencede 2. El sistem toplasu an karar vermem lazım napmalıyım