Aliyılmaz
80+ Bronze
O kasada hava alan taraf neresi ki fanı takasın. Görüntüde yok gibi duruyor.sorum başlıkta yazıyor rx580 sapphire plus+ kartına sahibim daha soğuk bi şekilde çalışması için nerelere fan almam gerekir kasam fotoğrafdaki evga dg-7
Şuan önde 2 arkada 1 egzoz fanım var ve başka marka bi fan alırsam şuanki fanlarımla kullanabilirmiyim?
hahaha hocam 2.el aldım içindeki ışıklar gözükmüyor ama genede görünüşünü çok beğeniyorum. önü tam kapalı değil galiba sağ tarafında boşluk var hava menfezleri var fotoğraf atabilirim istersenizvalla kasa cehennem küpü gibi heryeri kapalı hiç hava almıyor fan taksan faydası pek dokunurmu bilemedim.
Hocam gercekten hakli kasa cehennem gibidir. O kasayi degistirmenizi oneririmvalla kasa cehennem küpü gibi heryeri kapalı hiç hava almıyor fan taksan faydası pek dokunurmu bilemedim.
valla kasa cehennem küpü gibi heryeri kapalı hiç hava almıyor fan taksan faydası pek dokunurmu bilemedim.
Hocam gercekten hakli kasa cehennem gibidir. O kasayi degistirmenizi oneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:
2000 TL civarina corsair 3000d airflow var kesinlikle oneririm hava akisi asiri iyi
1600 TL
MSI MAG FORGE M100A var
O kasada hava alan taraf neresi ki fanı takasın. Görüntüde yok gibi duruyor.
O kadar kötümü?bu kasayı yapan mühendisin
Kasan iyi sayılmaz. Bütçen var mı kasa için? 1700 tl gibi.O kadar kötümü?
hocam çok ağır oyunlar oynamıyorum çok ısınmıyor ama genede ben çok soğuk çalışmasını istiyorum 5 dakikalık furmarkta 75 dereceydi termal macunu eski değiştiricem yakındaKart kaç derece ki?
yok hocam ama yan ve ön camı sökünce sadece 2 derece fark oluyordu furmarktaKasan iyi sayılmaz. Bütçen var mı kasa için? 1700 TL gibi.
evet hocam hava akisi yok gibi cok azO kadar kötümü?