ege001 80+ Silver Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 3,804 Dahası Reaksiyon skoru 1,887 Konum Ankara Çankaya İsim ege erdem demirelli 4 Eylül 2023 #27 Aliyılmaz yazmış: Üstte cam yok hocam sabit toz filtresi var, ozaman böyle kullanmaya devam ediyorum sağolun Devamı için tıklayın... boyle iyi sicakliklar duser
Aliyılmaz yazmış: Üstte cam yok hocam sabit toz filtresi var, ozaman böyle kullanmaya devam ediyorum sağolun Devamı için tıklayın... boyle iyi sicakliklar duser
Aliyılmaz 80+ Bronze Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 1,086 4 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 qnyb yazmış: Yan kapağı çok uzun süre açık bırakmanı tavsiye etmem. İçi çok tozlanır. Devamı için tıklayın... hocam ilerde kule tipi soğutucu alıcam zaten ozaman kapatıyorum yan camını banada gereksiz tozlanır gibi geldi
qnyb yazmış: Yan kapağı çok uzun süre açık bırakmanı tavsiye etmem. İçi çok tozlanır. Devamı için tıklayın... hocam ilerde kule tipi soğutucu alıcam zaten ozaman kapatıyorum yan camını banada gereksiz tozlanır gibi geldi
Ysuflix 80+ Gold Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 5,661 4 Eylül 2023 #29 hocam ön kapağı sök yeterli olur