rx580 vs 1650 super?

Kaç sene gideceği sana bağlı kral mesela bana sorarsan o kart beni şuan bile kurtarmaz başkasına sorarsın adam o kartı 2 sene kullanır ultra manyağıdır. Bir diğeri birkaç sene sonra grafikleri düşürür 5 sene kullanır. Bilmem anlatabildim mi. Ama 2 sene boyunca piyasadaki oyunları ultrada kesin olarak oynayabilirsin.
oyunları düşüke aldığımda kaç sene güncel oyun oynarım

4gb alacaksan 1650s daha iyi.

RX ekran kartlarını 8 gb kullanmışlar. Evga GTX 1650 super kullanıyorum.

İnsanların fikrine saygı duy. Artıdan sadece Nvidia kartlara OC yapılıyormuş gibi davranmayı kesmelisin :).
Gerek yok ki OC yapmaya zaten AMD hanım kartların üretiminde VRM'leri doldurup satıyor ki bu iyi bir şey aslında sen kendin OC yapmakla uğraşmıyorsun AMD hanım zaten VRM'leri doldurup satıyor ve daha performasnlı oluyor VRM'leri başına kadar dolu olsa bile ve bunun en büyük örneği vega ama RX 590'ı örnek göstereceğim ama buna RX 570 dahil değil o artık iyi bir kart sapphire ve armor haricinde.
ama NVIDIA oldukça kazıkçı bir firma çünkü VRM'leri fabrikada taşırmıyor sen gidip 2 saat OC yapmakla uğraşıyorsun en yüksek perforamsnı almak için yani kart çok fazla güç tüketmeden yüksek perforamsnlı oluyor ama manuel OC yapmayı bilmeyen ve garantisi devam eden biri için bu tam bir eksi keşke amperede NVIDIA VRM'leri başına kadar doldurup satsa. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran Alıntısı.webp

Bu arada techpowerup link atmaktansa yazdıklarını türkçeye çevirip SS atmak daha mantıklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,689
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri