kanka bunu diyorsa dolandırıcıdır zatenHayır kabul etmiyor ilk önce ekran kartını göndermemizi istiyor.
Başka bir şehirHayır kabul etmiyor ilk önce ekran kartını göndermemizi istiyor.
Bu adamın dolandırıcı olduğu anlamına gelmiyor ki alıcı da seni dolandırıcı olarak düşünüp demiş olabilirHayır kabul etmiyor ilk önce ekran kartını göndermemizi istiyor.
bence bu işin içinde bir şey vardır8000TL teklif etmesi için hiçbir neden yok
SattArkadaşımın kartına 8000 TL teklif geldi ben kabul etmesini söyledim ama o ekran kartı bulamazsam ne yapıcam ya dolandırıcıysa dedi sizce dolandırıcı olma ihtimali var mı ? Bana güvenip satacak ama başka ilden istedi adam birde kart bulamazsam diyor böyle bir ihtimal bence yok ama size danışmak istedim.
Birde sizce hangi ekran kartını almalı bunu sattıktan sonra ? ( Yeni işlemci alabilir şuan kullandığı işlemci R5 2600 )
Numarasını vermek istemeyen, ilk ekran kartını göndermemizi isteyen, İş Bankasında çalışıyorum hesabına yollarım diyen ve piyasanın 2 kat daha fazla fiyatına almak isteyen bir adam sizce dolandırıcı olmayabilir mi ?Bu adamın dolandırıcı olduğu anlamına gelmiyor ki alıcı da seni dolandırıcı olarak düşünüp demiş olabilir
Get ile satsın çalıştığına dair video çeksin ve direk satsınArkadaşımın kartına 8000 TL teklif geldi ben kabul etmesini söyledim ama o ekran kartı bulamazsam ne yapıcam ya dolandırıcıysa dedi sizce dolandırıcı olma ihtimali var mı ? Bana güvenip satacak ama başka ilden istedi adam birde kart bulamazsam diyor böyle bir ihtimal bence yok ama size danışmak istedim.
Birde sizce hangi ekran kartını almalı bunu sattıktan sonra ? ( Yeni işlemci alabilir şuan kullandığı işlemci R5 2600 )